x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cei mai fascinanti oameni din lume

Cei mai fascinanti oameni din lume

de Raluca Grintescu    |    27 Ian 2006   •   00:00
Cei mai fascinanti oameni din lume
MAGAZIN
Topul celor mai proeminente personalitati ale anului 2005

Realizat de Barbara Walters intr-o editie speciala, topul "Cei mai fascinanti zece oameni ai anului 2005" scoate in evidenta personalitati din industria show-biz-ului, politica sau sport. Alegerea Barbarei s-a bazat pe faptele extraordinare pe care acestia le-au intreprins de-a lungul anului trecut. Dar haideti sa vedem cine sunt ei si ce lucruri marete i-au incoronat.

ABORDARE. Renumit pentru ferocitatea cu care-si apara viata sa intima, Tom Cruise s-a schimbat brusc, o data cu dragostea sa infloritoare pentru actrita Katie Holmes, declarand ca nu a facut tam-tam cand presa a ridiculizat incidentul petrecut in emisunea lui Oprah Winfrey, cand megastarul si-a marturisit fatis dragostea. "Cred ca toti barbatii ar trebui sa-si celebreze iubitele", a mai spus actorul.

MESAJ. Castigator de Grammy, Kanye West a facut un salt meteoric in cariera. Mesajele politice din piesele sale au atins o noua dimensiune dupa ce West si-a exprimat public nemultumirea in legatura cu declaratiile presedintelui Bush privind victimele uraganului Katrina.

STATUT. Anul trecut, cel mai mare star la Hollywood s-a dovedit a fi si cel mai mic la propriu. La doar 11 ani, Dakota Fanning se considera un copil normal. Ea a lucrat cu nume sonore precum Tom Cruise, Sean Penn, Denzel Washington si Kurt Russell.

IZBANDA. Thomas Messereau, aprigul judecator care l-a scos din belele pe Michael Jackson, nu s-a indoit niciodata de faptul ca megastarul pop este nevinovat. Intrebat despre look-ul sau distins si parul lung si rebel, acesta a declarat ca nu este adeptul stilului practicat de ceilalti colegi de breasla, adica cel "tras la xerox".

COMPETITIE. La 34 de ani, Lance Armstrong si-a invins soarta. Lance a castigat Turul Frantei de sapte ori, a supravietuit cancerului, a strans milioane de dolari prin intermediul fundatiei sale, i-a cerut mana cantaretei Sheryl Crowe si s-a retras din competitii exact in apogeul carierei. "Mi s-a dat o noua sansa si nu am de gand sa-i dau cu piciorul", a precizat Lance.

COSMAR. Beth Holloway Twitty a experimentat cel mai mare cosmar al unui parinte: disparitia misterioasa a fiicei sale de 18 ani, Natalee. Dupa cercetari meticuloase si investigatii ale politiei ramase in ceata, Beth nu a renuntat la cautari. "Nu voi admite moartea lui Natalee niciodata si voi duce povestea ei pentru tot restul vietii", a marturisit in lacrimi Beth.

LOVITURA. Dupa multi ani de roluri nesemnificative, Teri Hatcher a dat lovitura. Acum este o "nevasta disperata", interpretand rolul lui Susan din "Desperate Housewives" ("Neveste disperate"), de altfel un rol care i se muleaza perfect, pentru ca joaca acelasi rol din viata de zi cu zi.

LEGENDA. Castigator de Oscar pentru "Cel mai bun actor" in pelicula "Ray" pentru magnifica portretizare a legendei muzicii, Ray Charles, Jamie Foxx continua sa ne fascineze cu noi filme, dar si cu debutul sau muzical. Actorul isi va lansa in decembrie un album hip-hop intitulat "Unpredictible". "2005 a fost un an memorabil pentru mine", a spus Jamie.

Condoleezza Rice a devenit prima femeie afro-americana in functia de secretar de stat, dar si cea mai influenta femeie din lume. Rice va candida la presedintie la alegerile din 2008.

PREMII 2005
Camilla Parker
Pentru statut

Tom Cruise
Pentru noua sa abordare

Kanye West
Pentru mesajul politic

Dakota Fanning
Pentru interpretare

Thomas Messereau
Pentru procesul castigat
Lance Armstrong
Pentru cariera

Beth Holloway Twitty
Pentru lupta cu viata

Teri Hatcher
Pentru "lovitura"

Jamie Foxx
Pentru talent

Condoleezza Rice
Pentru autoritate
×