x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cel mai deştept bebeluş din Marea Britanie este român! Vezi ce ştie să facă la doar opt luni(GALERIE FOTO)

Cel mai deştept bebeluş din Marea Britanie este român! Vezi ce ştie să facă la doar opt luni(GALERIE FOTO)

14 Apr 2012   •   11:27
Cel mai deştept bebeluş din Marea Britanie este român! Vezi ce ştie să facă la doar opt luni(GALERIE FOTO)

Mozart a compus prima oara la trei ani, Steffi Graf a returnat prima minge peste fileu la patru ani, iar Picasso a pictat primul sau tablou, Le Picador, atunci cand implinise noua ani. Niciunul dintre aceste celebre cazuri de precocitate nu se poate compara cu minunile unei fetite de numai opt luni.

Fiica unui sofer englez in varsta de 45 de ani si al unei casnice din Romania cu 19 ani mai tanara, Izabella Oniciuc cere de mancare, intelege ce i se spune in limba mamei si dirijeaza o orchestra imaginara, batand ritmul, la o varsta la care scutecele de unica folosinta si jucariile formeaza universul marii majoritati a bebelusilor, potrivit Daily Mail.

Bebe Izabella cere olita atunci cand are nevoie, iar Raluca si Finn, fericitii parinti spun ca fetita cere biberonul cu lapte atunci cand ii este foame, adora sa citesca si intelege ce i se spune in doua limbi, engleza si romana...

Expertii consultati de Daily Mail considera ca este vorba de un comportament "extrem de neobisnuit", in timp ce parintii, care sustin ca au comunicat cu micuta inca din primele ore ale vietii si fac totul pentru a incuraja aptitudinile Izabellei, sunt convinsi ca micuta lor este un geniu.

×
Subiecte în articol: Marea Britanie precoce bebelus