x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cel mai scund om din lume a uimit la festivalul Guiness Book of Records

Cel mai scund om din lume a uimit la festivalul Guiness Book of Records

de Ovidiu Ciutescu    |    21 Ian 2010   •   00:00
Cel mai scund om din lume a uimit la festivalul Guiness Book of Records

Piticul He Ping Ping a uimit la Istanbul, loc în care, în urmă cu o săptămână, a fost organizat festivalul Guiness Book of Records. În oraşul de pe malul Bosforului, celebrul pitic l-a şocat pe gigantul Sultan Kösen.



"A fost extrem de interesant să mă întâlnesc cu He, dar a fost şi şocant în acelaşi timp. E atât de mic...Şi mai greu a fost să comunic cu el, din cauza diferenţelor de înălţime dintre noi", a declarat Sultan Kösen, a cărei înălţime este de 2,47 metri! Kösen a intrat în Guiness Book ca fiind omul cu cele mai mari mâini şi picioare!

Originar din Mongolia, He Ping Ping are o înălţime de  doar 73 centimetri. Dimensiunile sale, arată topnews.ru, se datorează unei forme foarte rare de nanism primordial. În schimb, Sultan Kösen - originar din Turcia, a încetat să mai crească abia în 2008, după o intervenţie chirurgicală în timpul căreia i-a fost îndepărtată o tumoră hipofiză - cauză care a produs gigantismul său!



Referitor la Ho Pin Pin, interesant este faptul că şi viaţa privată o are destul de ciudată. Mai precis, atât soţia cât şi copilul său sunt cu mult mai înalţi decât el. Asta nu-i încurcă, susţine soţia Jeniffer de Leonel, să aibă o viaţă de familie absolut normală!


×
Subiecte în articol: magazin