x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cele mai izolate locuri din lume, printre care şi o localitate din România, cu Google Street View (FOTO)

Cele mai izolate locuri din lume, printre care şi o localitate din România, cu Google Street View (FOTO)

28 Noi 2011   •   13:50
Cele mai izolate locuri din lume, printre care şi o localitate din România, cu Google Street View (FOTO)

Aaron Hobson a realizat prin intermediul Google Street View imagini impresionante cu unele dintre cele mai izolate locuri din lume, printre care se afla si localitatea Prejmer din Romania, scrie Daily Mail.

Vezi aici fotografiile lui Aaron Hobson

Aaron este autorul unei colectii minunate cu imagini cinematografice ale locurilor parasite. Proiectul a inceput cand colabora cu un producator de film din Los Angeles si folosea Google Street View pentru a gasi locuri potrivite din oras pentru filmari. Astfel, a devenit dependent de calatoriile cu ajutorul hartilor.
"Imaginile sunt punctul culminant al acestor calatorii si reprezinta locurile uimitoare in care masinile Google pot ajunge", a spus Aaron Hobson.

Aaron a ales locuri izolate pentru a arata splendoarea si frumusetea lor. Alaturi de Prejmer, se afla si Cape Town (Africa de Sud), Dearagon (Spania), Morrone del Sannio (Italia), Route 17 (Africa de Sud) sau Sao Joao del Rei (Brazilia).

×