x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cele mai penibile portrete robot ale poliţiei. Şi o "operă de artă" boliviană...

Cele mai penibile portrete robot ale poliţiei. Şi o "operă de artă" boliviană...

23 Apr 2012   •   16:53
Cele mai penibile portrete robot ale poliţiei. Şi o "operă de artă" boliviană...

Presa britanica ridiculizeaza politia din Gloucestershire dupa ce portretele robot ale trei persoane, cautate pentru furt din magazine, au fost supuse atentiei publice.

Hotii par desprinsi din anii '20, judecand dupa felul in care au fost desenati de artistul politiei din Gloucestershire.

Barbatul, nebarbierit, poarta ceea ce pare a fi un chipiu de marinar, in timp ce femeile se remarca, una printr-un par rosu aprins, alta prin niste gene false si o toaleta de epoca.

Cei trei infractori sunt cautati pentru mai multe furturi din magazine, comise in lunile martie si aprilie, precum si cateva furturi din buzunare.

Cele trei portrete robot sunt comparate cu altul, realizat de politia boliviana, in 2009, care la vremea aceea a starnit valva. Era vorba de un taximetrist cautat pentru crima, al carui portret robot semana mai degraba cu desenul stangaci unui copil de scoala primara.

Portretul a devenit celebru in Bolivia, creandu-se chiar personaje comice de televiziune care incercau sa-l imite. Culmea este ca taximetristul criminal chiar a fost recunoscut si prins in baza portretului...

×
Subiecte în articol: portrete robot