x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cetateanul: In atentia RATB!

Cetateanul: In atentia RATB!

de Cristi Marinescu    |    20 Iul 2007   •   00:00

Apelez la dumneavoastra in numele mai multor cetateni nemultumiti de pe liniile RATB 667 si 621, pe Sos. Colentina, in speranta ca ne veti putea ajuta sa se rezolve cumva situatia transportului pe ruta Pasaj Colentina- Pt-a Rosseti.
Mai jos, aveti reclamatia pe care am transmis-o celor de RATB, fara pretentia ca i-ar interesa aceste problemeApelez la dumneavoastra in numele mai multor cetateni nemultumiti de pe liniile RATB 667 si 621, pe Sos. Colentina, in speranta ca ne veti putea ajuta sa se rezolve cumva situatia transportului pe ruta Pasaj Colentina- Pt-a Rosseti.
Mai jos, aveti reclamatia pe care am transmis-o celor de RATB, fara pretentia ca i-ar interesa aceste probleme.

Va multumim anticipat!

Reclamatie


Este strigator la cer felul in care intelegeti sa rezolvati problema transportului pe Sos. Colentina in conditiile in care tramvaiul nu mai circula.

- De ce a fost nevoie sa infiintati 2 linii (??) de autobuz (621,667) pe ruta Voluntari- Pta Rosseti cand era suficenta una singura? Si se putea asigura mai usor fluenta transportului. Ca sa perforam noi de douaori, nu??

- De ce dimineata si seara, cand toata lumea pleaca/vine de la munca sunt DOAR 2 autobuze de 621 pe toata ruta?? Obositi de la servici, pe caldura asta, trebuie sa asteptam cate 25 minute, parca suntem la Rata!!
Se aduna lume la Sportului din cate 4 autobuze 667, si nici vorba sa vina vreun autobuz 621 pentru a face legatura mai departe!! Va dati seama ce este pe primul autobuz care soseste?


Este o adevarat bataie de joc la adresa bucurestenilor felul in care adiminstrati aceasta situatie!! Dar banuiesc ca nici nu va pasa, ce treaba aveti voi cu ce se intampla pe traseele ratb? Ne-am obisnuit si cu nesimtirea soferilor care iti inchid de cate ori au ocazia, usa in nas, desi esti platitor de abonament si poate te grabesti sa ajungi si tu undeva. Dar probabil, au de la cine invata genul asta de tratament la adresa calatorilor!!


×
Subiecte în articol: magazin