x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Charlene Wittstock pune capăt zvonurilor

Charlene Wittstock pune capăt zvonurilor

de Marina Constantinoiu    |    08 Iul 2011   •   13:47
Charlene Wittstock pune capăt zvonurilor

In contextul in care presa nu-i lasa din vizor pe printul de Monaco si pe proaspata lui sotie, Charlene Wittstock a tinut sa puna lucrurile la punct. Noua printesa de Monaco a declarat revistei Vogue ca zvonurile despre nefericirea ei alaturi de Albert sunt total false, scrie site-ul news-de-stars.com.
Charlene Wittstock este fericita si n-a vrut sa-l paraseasca pe Albert de Monaco inaintea nuntii. Zvonurile sunt false, o spune chiar ea. Charlene a afirmat in Vogue: 'Este rusinos ca acest tip de zvonuri a fost lansat intr-un moment atat de nefericit...Cred ca scopul lor a fost sa saboteze o ocazie atat de frumoasa. Sunt niste minciuni sfruntate', a spus printesa Charlene.

Zvonul conform caruia ea ar fi fost vazuta pe aeroportul din Nisa, cu un bilet dus spre Africa de Sud, n-ar fi decat o barfa, pe care palatul princiar nu inceteaza sa o dezminta. Palatul a lansat un comunicat in care spunea: 'Zvonurile au ca scop sa aduca un grav prejudiciu imaginii suveranului si prin urmare, drei Wittstock, precum si acestui eveniment fericit.'

Dezmintirea oficiala n-a fost insa suficienta, presa continuand cu ele, pana cand palatul princiar a anuntat ca ziarele care vor colporta in continuare aceste zvonuri vor fi date in judecata. 'Ca urmare a persistentelor afirmatii mincinoase difuzate de VSD si France Soir, palatul princiar spune din nou ca faptele despre care se vorbeste sunt lipsite de orice fundament si este indignat ca grupurile de presa continua sa publice informatii false', afirma palatul intr-un comunicat. 'Palatul princiar se va adresa justitiei daca aceste afirmatii continua sa apara', mai precizeaza palatul din Monaco. Oare declaratiile printesei Charlene vor pune capat zvonurilor, se intreaba news-de-stars.com.

×