x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Charlie Sheen vrea să se însoare cu ambele sale iubite

Charlie Sheen vrea să se însoare cu ambele sale iubite

07 Mar 2011   •   15:52
Charlie Sheen vrea să se însoare cu ambele sale iubite

Charlie Sheen continuă să şocheze cu afirmaţiile din în ce mai trăznite pe care le face în ultima vreme. Acum, actorul a declarat că intenţionează să le ia de neveste pe ambele sale iubite, fosta dădacă a fiilor săi, Natalie Kenly şi Bree Olsen, star porno, pe numele real Rachel Oberline. Deşi legislaţia americană nu îi permite să aibă două soţii, actorul plănuieşte să "ocolească" sistemul, printr-o ceremonie specifică permisă familiilor poligame din cultele religioase unde se practică această formă de convieţuire.

"Charlie nutreşte sentimente foarte puternice atât pentru Rachel, cât şi pentru Natalie, şi crede că relaţia lor este mult mai sănptoasă şi plină de iubire decât a multor altor cupluri căsătorite", a declarat o sursă din apropierea actorului, citată de showbizspy.com. "El ar dori foarte mult să se însoare cu amândouă, deoarece crede că vor fi foarte fericiţi împreună pentru mult timp de acum înainte", a mai adăugat aceasta, spunând că viaţa în casa lui Charlie Sheen este surprinzător de normală, în ciuda faptului că are două iubite care locuiesc cu el. Visele lui Charlie Sheen erau, însă, cât pe ce să se ducă pe apa sâmbetei când Rachel a părăsit "căminul conjugal", lăsându-l pe Sheen să caute o înlocuitoare pe Twitter. Ea s-a întors, însă, câteva ore mai târziu în casa din Beverly Hills, actorul anunţându-şi jubilant prietenii: "S-a întors".

Recent, CHarlie Sheen a declarat că "regatul său" este condus de "zeiţe", şi a insistat asupra faptului că toţi trei trăiesc un vis. "Am avut şansa să le etichetez înaintea lumii, iar acum ele sunt zeiţe. Acum, doar trăiesc un vis. Petrecerile au fost ceva de nedescris - cel puţin ceea ce îmi aduc aminte din ele. A fost o distracţie pe cinste", a spus încîntat actorul. Deşi Charlie Sheen pare să fie mai mult decât mulţumit cu viaţa pe care o duce, nu este surprinzător că fosta sa soţie, Brooke Mueller, a cerut autorităţilor să îi ia cei doi fii actorului, ea motivând că este îngrijorată de efectul comportamentului lui Sheen asupra lor. Între timp, faima lui Charlie Sheen pare a creşte pe zi ce trece. După ce a atins un număr record de 1 milion de fani în 25 de ore pe Twitter, acum aceştia au ajuns la 2 milioane, la aproape o săptămână de când actorul şi-a făcut cont pe reţeaua de micro blogging.

×
Subiecte în articol: Charlie Sheen