x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Chelsea intră pe mîna lui Felipe Scolari

Chelsea intră pe mîna lui Felipe Scolari

de Ovidiu Ciutescu    |    12 Iun 2008   •   00:00
Chelsea intră pe mîna lui Felipe Scolari

10:32 • „S-a încheiat un ciclu de şase ani. După aceste europene renunţ la naţionala Portugaliei”, spunea în urmă cu puţin timp brazianul care pregăteşte naţionala lusitană. Vorbele lui Luiz Felipe Scolari nu afost aruncate în vînt, el urmînd să preia din 1 iulie funcţia de antrenor principal al Chelsea Londra, informează site-ul oficial al echipei.

„S-a încheiat un ciclu de şase ani. După aceste europene renunţ la naţionala Portugaliei”, spunea în urmă cu puţin timp brazianul care pregăteşte naţionala lusitană. Vorbele lui Luiz Felipe Scolari nu afost aruncate în vînt, el urmînd să preia din 1 iulie funcţia de antrenor principal al Chelsea Londra, informează site-ul oficial al echipei.

RESPECTAT. "Clubul Chelsea este încîntat să confirme că Luiz Felipe Scolari va prelua funcţia de manager din 1 iulie 2008. Felipe este un antrenor cu mari calităţi. Este unul dintre antrenorii de top din lume şi are succese la echipele naţionale şi la nivel de club, reuşind să obţină ce este mai bun dintr-o echipă talentată, iar ambiţiile şi aşteptările lui sunt identice cu ale noastre. A fost cea mai bună alegere", se arată într-un comunicat al clubului londonez. În comunicat se arată că din respect pentru funcţia pe care Scolari o deţine, aceea de selecţioner al naţionalei Portugaliei, noul antrenor al echipei şi conducerea formaţiei nu vor mai face niciun comentariu pînă la data cînd va fi instalat oficial în funcţie. Scolari îl va înlocui pe fostul tehnician Avram Grant, care a fost demis la scurt timp după ce echipa a pierdut finala Ligii Campionilor.

×
Subiecte în articol: magazin