x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Chivu ne linişteşte: Voi juca cu Olanda

Chivu ne linişteşte: Voi juca cu Olanda

de Ovidiu Ciutescu    |    08 Oct 2007   •   00:00
Chivu ne linişteşte: Voi juca cu Olanda

Fundaşul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, a declarat, luni, la reunirea reprezentativei Romăniei, că deşi are dureri va putea juca in meciul cu selecţionata Olandei, din preliminariile Campionatului European din 2008.

Fundaşul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, a declarat, luni, la reunirea reprezentativei Romăniei, că deşi are dureri va putea juca in meciul cu selecţionata Olandei, din preliminariile Campionatului European din 2008.

APT. "Dacă antrenorul decide, probabil că voi putea să joc. Am o lovitură in călcăi, am ieşit preventiv la pauza meciului cu Napoli. E destul de dureroasă, dar nu cred că vor fi probleme pentru sămbătă. In ceea ce priveşte umărul este din ce in ce mai bine, chiar dacă trebuie să-l imobilizez şi la antrenamente şi la meciuri. Incep să mă obişnuiesc să imi folosesc căt mai puţin măna stăngă, pentru că altă alternativă nu am. Meciul cu Olanda va fi greu, ca toate de pănă acum. Mai sunt patru jocuri, iar mai mult ca niciodată punctele sunt vitale. Sperăm să obţinem rezultatul pe care il aşteaptă toată lumea şi noi in primul rănd. Sperăm să jucăm la fel de bine ca pănă acum, la fel de uniţi, poate cu un plus de dăruire. Noi am ţintit victoria in fiecare meci pe care l-am disputat pănă acum. O vom face şi sămbătă conştienţi că, poate mai mult ca oricănd, greşelile pe care le vom face vor fi fatale. De aceea trebuie să fim precauţi in ceea ce priveşte organizarea, dar in acelaşi timp trebuie să construim şi să incercăm să căştigăm un meci. Nu cred că un egal poate fi considerat o infrăngere, deoarece aduce un punct", a spus Chivu.

PIERDERE. Referitor la faptul că antrenorul-jucător al formaţiei FC Vaslui, Dorinel Munteanu, ar fi decis să se retragă de la naţională, Chivu a afirmat: "Este o pierdere, deoarece aducea acel plus de experienţă de care naţionala avea nevoie. Este decizia lui, dar nu ştiu căt de adevărată este. Nu rămăne decăt să-i mulţumim pentru ce a făcut, face şi va face, deoarece este un demn exemplu atăt pentru noi căt şi pentru tinerii jucători". Portarul dinamovist Bogdan Lobonţ a declarat că jucătorii naţionalei sunt mobilizaţi şi conştienţi că ii aşteaptă un meci greu. "Cu siguranţă va fi un meci dificil din toate punctele de vedere. O să avem parte de toate. Dorim să facem o partidă bună şi la final să ne bucurăm. Suntem cu toţii mobilizaţi. O să şi suferim, suntem conştienţi de asta. Olanda are jucători care pot decide singuri soarta unei partide", a precizat Lobonţ. Meciul cu Olanda, din grupa G de calificare la Euro-2008, va avea loc, sămbătă, de la ora 20.15, pe stadionul Farul din Constanţa, iar partida cu Luxemburg se va disputa pe stadionul Josy Barthel din Luxembourg, la 17 octombrie, de la ora 21.15.

×
Subiecte în articol: magazin