x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Christina Applegate are o fetiţă

Christina Applegate are o fetiţă

01 Feb 2011   •   17:02
Christina Applegate are o fetiţă
Sursa foto: Phil McCarten/REUTERS

Christina Applegate a născut o fetiţă, marţi, într-o clinică din Los Angeles, acesta fiind primul copil al actriţei americane. Christina Applegate, în vârstă de 39 de ani, şi logodnicul ei, muzicianul Martyn LeNoble, au declarat că fiica lor se va numi Sadie Grace.

Potrivit paginii de Facebook a fericitului tătic, bebeluşul a avut la naştere greutatea de 3,4 kilograme, informează dailymail.co.uk, preluat de Mediafax. "Atât mama, cât şi fiica ei se simt minunat", a declarat pentru revista People agentul de presă al actriţei.

Christina Applegate şi iubitul ei, muzicianul olandez Martyn LeNoble, în vârstă de 41 de ani, au o relaţie care a început în urmă cu trei ani, după ce actriţa americană a divorţat de primul ei soţ, actorul Johnathon Schaech. Applegate şi LeNoble şi-au anunţat logodna în februarie 2010, de Sfântul Valentin, iar după câteva luni, la sfârşitul lunii iulie, actriţa a anunţat că este însărcinată cu primul ei copil.

Actriţa Christina Applegate, devenită celebră pentru rolul ei din serialul "Familia Bundy" şi care în prezent joacă în serialul de televiziune american "Samantha Who?", a câştigat admiraţia publicului după ce a decis, în 2008, să vorbească deschis despre faptul că a fost diagnosticată cu cancer mamar şi despre dubla mastectomie pe care a suferit-o, determinându-i pe jurnaliştii revistei People să îi acorde titlul de cel mai frumos om din lume, în 2009. Actriţei i s-a făcut, ulterior, o operaţie de reconstrucţie mamară.

×
Subiecte în articol: christina applegate