x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cleo - Asteptandu-l pe Mos Craciun

Cleo - Asteptandu-l pe Mos Craciun

de Claudia Daboveanu    |    22 Dec 2006   •   00:00


Din sumar: Film - Happy Feet / Carte - Noile basme ale copiilor / Muzica - Heidi Klum, pe urmele sotului / Muzica - Plant forever / Sport - Fotbalul in 2006 / Punctul pe G - Plus versus cauciucuri / Auto-Gadget: Pioneer Elite BDP-HD1 / Stiinta- Mistere: Rasul e molipsitor! / Special - Craciun Antena 1 / Special - Mosul la TVR 1 / Special - Banica, la Pro TV / Special - Surprizele Prima / Special - Apprentice, sezon2 / Documentar - In pantec / Horoscop /



Vanzari-record, "Ghita", ursuleti de plus si un singur nume: Cleo

Cleopatra Stratan nu-l mai asteapta pe Ghita la portita. Nu ca s-ar fi prins cum e cu baietii (e cam devreme la patru ani, nu?), ci pentru ca, s-a gandit ea, cel putin pentru moment, a-l astepta pe Mos Craciun e mult mai avantajos.

ASTEPTANDU-L PE MOS. Noi am aflat si am vorbit din timp cu Mosu’ sa vina mai devreme un pic pentru Cleo. Punctuali amandoi. Cleo a venit ceva mai devreme la intalnire si a gasit sub bradul impodobit o saniuta si mai multe jucarii: un purcelus, o buburuza, doi ursuleti, Tweety. Nu stie cine-i Tweety, dar ii place, il adopta si pe el. Oare i le-o fi adus Mosu’? Hm… Si sania? Saniuta ii place din prima. Il pune pe tati s-o traga cu sania, desi ea nu s-a dat niciodata cu saniuta si nici vorba nu poate fi de zapada - afara batea mai degraba un vant de primavara decat austrul aducator de viscol. Pavel Stratan se conformeaza (doar meseria de parinte trebuie si ea luata in serios) si-si plimba copila cu sania doi metri stanga-dreapta, ca sa vada si ea cum e. Uf, si Mos Craciun nu mai vine, desi Cleo i-a scris ca i-ar placea sa-i aduca o zana… Poate ar fi bine sa-l strige?

… SI CANTATI SI VA BUCURATI! "Mos Craciuuun!" striga acelasi glas cristalin care a primit un triplu disc de diamant. Adica fetita asta dulce e primul artist din Romania care a primit aceasta distinctie, pentru mai mult de 150.000 de unitati vandute din albumul "La varsta de 3 ani". Credeti ca pe ea o intereseaza premiile de genul asta? Se lumineaza toata cand apare Mos Craciun. Sare ca un arc de pe saniuta, abandoneaza jucariile si se uita tinta la Mosul care are ceva in sac… Oare ce? Dupa ce-i spune Mosului cum o cheama si cati ani are, Cleopatra canta. Dar nu pentru sali pline-ochi de copii si parinti, ci doar pentru Mos Craciun. Nu zice nimic de Ghita - v-am spus eu ca l-a uitat! - , ci canta un colind: "Astazi s-a nascut Christos/ Mesia, chip luminos/ Laudati si cantati/ Si va bucurati!…//". Mosul scoate din sac un urs de plus, aproape cat ea de mare. Cleo se bucura, il strange la piept pe Martinica (asa l-a botezat, pe loc) si-i ofera Mosului drept bonus o poezie. Mosul odata plecat (au mai fost cuminti si alti copii, trebuie sa ajunga si la ei cu daruri), Cleopatra se pregateste sa plece acasa, nu inainte de a-i intregi familia noului venit in galeria plusurilor. Dintre toate jucariile de langa sanie, isi alege doi ursuleti, sa aiba cu cine se juca si Martinica.

N-a speriat-o succesul-monstru pe care l-a repurtat in numai cateva luni de la debut. Nici puhoiul de lume care a venit s-o vada si s-o asculte la Sala Palatului. N-a incantat-o Discul de diamant. Nici eticheta de copil-minune. Ca orice copil normal, Cleopatra e sensibila la tot ce-i al copilariei…

"Imi place sa cant, pentru ca e frumos. Spectatorii ma aplauda, imi dau flori si ursuleti"
Cleopatra Stratan
"Cleo invata o piesa intr-o singura zi. Eu, in doua zile".
Pavel Stratan despre fiica lui
×
Subiecte în articol: moş crăciun cleo