x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Clopote de nuntă, certuri şi secrete

Clopote de nuntă, certuri şi secrete

de Doru Cobuz    |    Dorian Cobuz    |    30 Iul 2011   •   21:00
Clopote de nuntă, certuri şi secrete

Cand poporul degraba devorator de stiri mondene sta cu ochii pe tine, este tare greu sa-ti faci planuri serioase de viitor. Nu de alta, dar orice detaliu "din casa" poate starni un torent de stiri de tabloid, care numai bine nu dau la un "CV" perso­nal si asa destul de transparent. Si totusi exista inca destule "vedete" care isi planifica schimbarea starii civile in vazul lumii.
Dupa o relatie destul de furtunoasa, cu despartiri si impacari publice, stripperul Cornel Pasat si colega sa de breasla Bianca Badoi au hotarat (de nu s-or razgandi intre timp!) sa-si puna pirostriile in aceasta toamna. Invitati la Acces Direct, Bianca si Cornel au dezvaluit ca au programat marele pas pentru luna septembrie, deoarece vara toti prietenii lor artisti sunt foarte ocupati. Programul de toamna al viitorului cuplu de insuratei pare destul de incarcat, pe langa casatorie, fiind planuite si mutarea in casa noua, voiajul de nunta – musai la Las Vegas si, eventual, conceperea unui urmas.

Alta pereche care a probat din plin expresia "dragoste cu nabadai" – celebra anonima Andreea Tonciu si nu prea stralucitul fotbalist Nicolae Mitea – are ganduri mari, in ciuda ne­numaratelor certuri ex­ploa­tate la maximum de ziarele tabloid. "Ma marit cu Mitea, el e alesul meu! Nu am stabilit inca data, insa la anul sau cel tarziu peste doi ani vreau sa facem nunta", a declarat Andreea pentru un ziar cu titluri mari. Culmea e ca n-au trecut nici doua luni de cand aceeasi Andreea a recunoscut in direct, la o emisiune de televiziune, un "amanunt" care ar fi trebuit sa cantareasca mai mult in decizia de a se casatori: "Ma mai palmuia din cand in cand si era agresiv. Recunosc ca am fost o proasta si nu am ascultat-o pe mama mea. Nu am stiut in cine sa am incredere". Ca si-o fi schimbat intre timp mama Andreei parerea despre viitorul ginere sau agresivitatea lui Mitea era doar parte a vreunui joc erotic, ei stiu! Ca Andreea pare sa uite de la mana pana la gura ce-a determinat-o de cateva ori sa plece cu arme si bagaje din aceasta relatie!

Mai in surdina bat clopotele de nunta si pentru Delia Ma­tache si Razvan Munteanu. Cantareata a mai fost pana acum la un pas distanta de a deveni sotie cu acte-n regula, ce-i drept, pentru alti domni. Delia si Razvan nu au facut un anunt oficial al casatoriei, dar indiciile pe care le ofera conduc spre Starea Civila. Cei doi petrec foarte mult timp impreuna, artista a renuntat la anticonceptionale la inceputul acestui an iar din septembrie indragostitii se muta impreuna la casa noua. Ceva mai multe par sa stie apropiatii cuplului. Mai mult sau mai putin intentionat, Catalin Maruta chiar i-a urat Deliei, in direct, "casa de piatra", ceea ce ar putea insemna ca nu mai e mult pana ce domnisoara Matache va deveni doamna Munteanu.

×