x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Coafuri de Crăciun

Coafuri de Crăciun

de Raluca Grintescu    |    27 Noi 2007   •   00:00
Coafuri de Crăciun
Sursa foto: PHILIPPE LOPEZ/

Intr-un mall din Hong Kong un hairstilist oferă cumpărătorilor mai indrăzneţi coafuri trăsnite şi moderne in culorile Crăciunului

Pentru a atrage căt mai mulţi clienţi, un mall din Hong Kong a venit cu o idee năstruşnică de promovare a produselor pentru Sărbători. Un hairstilist oferă cumpărătorilor mai indrăzneţi coafuri trăsnite şi moderne in culorile Crăciunului. Oraşul Hong Kong a inceput deja să se pregătească pentru Crăciun din pricina competiţiei acerbe dintre mall-uri.

SPANIA - Creşă pentru bărbaţi, intr-un mall

Un mall din Spania a creat o sală de aşteptare pentru bărbaţii care se plictisesc de moarte atunci cănd işi insoţesc soţiile şi iubitele la cumpărături. Mall-ul din localitatea L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona), a precizat că, in locul special amenajat, bărbaţii se pot relaxa in timp ce partenerele lor se ocupă de cumpărături. "Creşa pentru bărbaţi" sau "zona pentru parcat bărbaţi" pune la dispoziţia oaspeţilor fotolii confortabile, ziare şi televizor.

RECORD - A urcat treptele celui mai inalt zgărie-nori

Un italian in vărstă de 30 de ani a urcat 91 de etaje in doar 11 minute şi 39 de secunde, căştigănd astfel cursa de "cucerire" a celui mai inalt zgărie-nori din lume, Taipei 101. Marco De Gasperi a reuşit să-i intreacă pe toţi ceilalţi 80 de concurenţi şi să căştige marele premiu de 4.100 de euro. Campionul de anul trecut nu s-a putut prezenta şi de această dată, din cauza unei accidentări.

×
Subiecte în articol: magazin