x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Colin Farrell, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Liz Taylor?

Colin Farrell, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Liz Taylor?

31 Mar 2011   •   13:33
Colin Farrell, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Liz Taylor?
Sursa foto: Mario Anzuoni/REUTERS


La 34 de ani, Colin Farrell este unul dintre cei mai râvniţi burlaci de la Hollywood, care a fost „cuplat” de-a lungul anilor de presa tabloidă ba cu Angelina Jolie, ba cu Naomi Campbell, iar acum cu Rihanna. Însă nu ştim cine s-ar fi aşteptat ca unul dintre cei mai cunoscuţi „bad boys” să devină preten apropiat al lui Liz Taylor. „Cum am devenit prieteni? Ştii, este povestea aceea veche, cu un băiat care întâlneşte o fată, pe care apoi o bombardează cu telefoane la cele mai nepotrivite ore din noapte”, a spus Colin pentru Access Hollywood. „Am fost mai mult decât norocos să mă împrietenesc cu ea în ultimul an şi jumătate. Încă  o ador!”, a mai adăugat actorul.

Colin Farrell a fost unul dintre puţinii „oameni din afară” care au luat parte la ceremonia funerară a actriţei, care a avut loc săptămâna trecută. Colin a povestit că Liz Taylor i-a ales personal până şi poemul pe care l-a citit la înmormântarea sa. Înainte să moară,  Elizabeth Taylor a vorbit, într-un interviu publicat în martie în Harper’s Bazaar, atât despre Colin Farrel, cât şi despre Johnny Depp. „Îl iubesc pe Johnny Depp, şi îl iubesc pe Colin Farrell – amândoi sunt extraordinari, actori cu multe nuanţe şi un mare potenţial”, spunea atunci actriţa.

Colin Farrell pare să aibă o înclinaţie pentru prieteniile cu doamne mult peste vârsta sa. Potrivit DailyMail, în anul 2005, Dame Eileen Atkins a dezvăluit că actorul a petrecut două ore încercând, pur şi simplu, să o seducă. „Mă aflam la filmările unei producţii cinematografice, cu trei săptămâni înainte de de aniversarea a 70 de ani, când un tânăr actor celebru, absolut fascinant, a venit la mine în cameră ca să îmi ofere să facem sex”, spunea atunci Eileen Atkins, fără a-i dezvălui, însă, numele. Ea i-a refuzat atunci avansurile, spunând, însă, că, datorită acestuia, a trecut prin aniversarea a 70 de ani ca printr-un vis. Zvonul cum că „fascinantul actor” era Colin Farrell a fost confirmat ulterior de agentul actriţei, care a menţionat că întâmplarea a avut loc în timpul filmărilor pentru „Ask The Dust”.

×