x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Comando pe Segway, pentru Olimpiadă

Comando pe Segway, pentru Olimpiadă

de Adriana V. Paduraru    |    04 Iul 2008   •   00:00
Comando pe Segway, pentru Olimpiadă

Ofiţerii paramilitari din trupele poliţiei din China îşi demonstrează calităţile în timpul unor exerciţii efectuate în Jinan (provincia Shandong).



Ofiţerii paramilitari din trupele poliţiei din China îşi demonstrează calităţile în timpul unor exerciţii efectuate în Jinan (provincia Shandong). Aproximativ 100.000 de ofiţeri de Poliţie, militari şi paramilitari vor fi în alertă în timpul Jocurilor Olimpice de la Beijing, pentru a preîntîmpina un atac terorist. Olimpiadă de vară se va desfăşura în perioada 8-24 august 2008. Aproximativ 10.500 de atleţi vor participa la 302 probe din 28 de sporturi. România va fi reprezentată la Jocurile Olimpice de la Beijing de 105 sportivi: atletism (20), box (2), canotaj (13), gimnastică (12), haltere (5), handbal (14), judo (2), kaiac-canoe (5), lupte (8), nataţie (8), scrimă (5), tenis (2), tenis de masă (4), tir (4), tir cu arcul (1).


AUSTRALIA - AC/DC, în top la înmormîntări
"Highway to Hell", celebra melodie a trupei rock AC/DC, este în topul preferinţelor australienilor cînd vine vorba de muzică pentru înmormîntări, relatează Daily Telegraph. Locul doi este ocupat de "Ding Dong the Witch is Dead" ("Vrăjitorul din Oz") şi "Another One Bites the Dust" ("Queen"). În top 10 mai sînt incluse şi piese "clasice", precum "My Way" (Frank Sinatra) sau "Wonderful World" (Louis Armstrong). Potrivit managerilor de la Centennial Park, (cel mai mare cimitir şi crematoriu din Adelaide), au existat şi cereri mai puţin obişnuite, precum Centennial Always Look on the "Bright Side of Life", "Hit the Road Jack" sau "I’ll Sleep When I’m Dead".

ALBANIA - Divorţează pentru a-şi păstra slujbele
Cel puţin 10 femei de la o companie petrolieră din Ballsh (Albania) au depus actele de divorţ, în contextul în care conducerea le-a anunţat că numai un singur membru al familiei poate rămîne angajat la firmă, informează Rompres. Iniţial, femeile au ameninţat că îşi dau foc în faţa rafinăriei, ba chiar au venit "înarmate" cu sticle pline cu benzină. Apoi au hotărît că e mai bine să divorţeze, pentru că astfel nu vor mai face parte din aceeaşi familie.

ONLINE - Şi-a pus sufletul în vînzare
Un neozeelandez şi-a pus sufletul în vînzare, pe un website de licitaţii. Walter Scott (24 de ani) a primit pînă în prezent peste 100 de oferte, cel mai mare preţ oferit pînă acum fiind de 189 de dolari americani, informează Rompres. Scott a menţionat că sufletul se află într-o stare foarte bună, cu excepţia unei "cîrpeli" efectuate în urmă cu şase ani. Avocatul tînărului a pregătit deja toate documentele necesare tranzacţiei, în care se menţionează că persoana care va cîştiga licitaţia nu va avea nici un drept asupra vieţii vînzătorului, ci doar va primi un act ce dovedeşte că deţine sufletul acestuia.

CHINA - Închis pentru crimă, eliberat pentru curaj
Sute de prizonieri din regiunea chineză Sichuan, grav afectată de cutremurul din 12 mai, vor beneficia de reducerea pedepselor pentru curajul de care au dat dovadă în timpul operaţiunilor de salvare de după seism, informează Rompres. În jur de 430 de deţinuţi vor pleca mai repede acasă, în timp ce peste 1.000 au fost lăudaţi pentru "protejarea proprietăţii de stat sau salvarea supravieţuitorilor". Unul dintre ei, închis pentru crimă, a fost eliberat pe cauţiune după ce şi-a cărat la adăpost un coleg cu handicap care risca să fie strivit.

×
Subiecte în articol: magazin