x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Come back - Michelle Pfeiffer pune capat „concediului"

Come back - Michelle Pfeiffer pune capat „concediului"

de Andy Stanescu    |    21 Iun 2007   •   00:00
Come back  -  Michelle Pfeiffer pune capat „concediului"

Dupa o absenta de 5 ani, Michelle Pfeiffer se va intoarce pe marile ecrane, de data aceasta dand viata unui personaj cat se poate de negativ, o mama de „vedeta" ce lupta pe viata si pe moarte cu o „concurenta" aflata la varsta adolescentei.

Dupa o absenta de 5 ani, Michelle Pfeiffer se va intoarce pe marile ecrane, de data aceasta dand viata unui personaj cat se poate de negativ, o mama de „vedeta" ce lupta pe viata si pe moarte cu o „concurenta" aflata la varsta adolescentei. „Hairspray", asa se va numi filmul „muzical", in care frumoasa si talentata Michelle il va avea drept partener pe mult mai versatul (intr-ale muzichiei) John Travolta, relateaza Mediafax, citand site-ul accesshollywood.com.

Â
PREMIERA. Dupa cum ne informeaza producatorii, actiunea filmului a fost plasata in anii `50. O adolescenta supraponderala, Tracy Turnblad, aflata bineinteles intr-un conflict mai mult sau mai putin deschis cu mama sa, (interpretata de John Travolta travestit!) participa la un concurs de televiziune. Aici intervine „cruda si nedreapta (si pe deasupra - rasista)" Michelle Pfeiffer s.a.m.d. Lansarea peliculei se va intampla undeva in jurul datei de 20 iulie, Michelle recunoscand ca rolul i-a dat ceva emotii, mai ales ca a fost nevoita sa isi puna in valoare si talentul de cantareata.

Â
Emotiile sunt cat se poate de normale, in cazul unei dintre cele mai frumoase actrite din cetatea filmului, si asta pentru ca Pfeiffer a „pus in cui" meseria de cativa ani incoace, preferand sa acorde mai multa atentie vietii de familie. In varsta de 49 de ani, Michelle Pfeiffer si-a mutat resedinta in nordul Californiei, unde locuieste impreuna cu sotul ei, producatorul si scenaristul David E. Kelley („Ally McBeal") si cu cei doi copii, Claudia Rose (13 ani) si John Henry (12 ani).

×
Subiecte în articol: magazin michelle michelle pfeiffer