x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Competiţia Globurilor de Aur 2011: Natalie Portman vs. Michelle Williams

Competiţia Globurilor de Aur 2011: Natalie Portman vs. Michelle Williams

14 Ian 2011   •   16:48
Competiţia Globurilor de Aur 2011: Natalie Portman vs. Michelle Williams
Sursa foto: /REUTERS

Unul dintre cele mai aşteptate rezultate ale Globurilor de Aur din acest an este  aflarea câştigătoarei la categoria "cea mai bună actriţă dintr-o dramă". Aici se înfruntă Halle Berry (“Frankie and Alice”), Nicole Kidman (“Rabbit Hole”), Jennifer Lawrence (“Winter’s bone”), Natalie Portman (“Black swan”) şi Michelle Williams (Blue Valentine”). Potrivit celor de la Celebuzz, care fac o analiză a nominalizărilor, în timp ce Nicole Kidman are o şansă destul de mare să câştige, competiţia stânsă pare a se da între Natalie Portman şi Michelle Williams.  

 

Natalie Portman 

De ce are şanse să câştige: Interpretarea ei din "Black Swan", care ceva fiori pe şira spinării, a fost comentată şi răscomentată, toată lumea preconizând cel puţin un Glob de Aur sau, de ce nu, chiar Oscar, pentru ea. S-ar putea spune că este un rol pentru care sunt făcute premiile: actriţa a slăbit extrem de mult, a perfecţionat rolul pe cât de mult a fost posibil şi şi-a asumat cu desăvârşire nebunia personajului. Cu cât mai alienat a devenit personajul lui Portman, cu atât şansele actriţei de a câştiga un premiu au crescut. Oare să fie ştirea că este şi însărcinată cireaşa de pe tort? Cine poate spune "nu" unei domnişoare însărcinate? 

De ce ar putea să nu câştige: Suprasaturarea poate să fie un fenomen care să se întoarcă aproape întotdeauna împtriva unui actor. Toată vâlva care s-a creat în ultima vreme în jurul lui Natalie Portman ar putea, astfel. să ducă la trecerea ei cu vederea. În plus, a pierdut la decernarea premiilor National Boards of Reviews, gală care se spune că ar fi un un bun reper atunci când vine vorba de predicţiile Globurilor de Aur şi a Oscarurilor.

Michelle Williams

De ce are şanse să câştige: Controversa tinde să intrige, şi producţia "Blue Valentine", care o are ca protagonistă pe Williams nu a trecut deloc neobservată sau nebârfită. Filmul a primit iniţial eticheta "interzis sub 17 ani", pentru o scenă fierbinte şi presupus reală dintre actriţă şi partenerul său de platou, Ryan Gosling. Apoi, a fost trecut la calificativul "interzis sub 18 ani". Acest fapt a atras atenţia publicului, iar chimia dintre Williams şi Gosling pe marele ecran este, în prezent, subiectul preferat al târgului.

De ce ar putea să nu câştige: Înafară de interesul manifestat pentru bârfele mai sus menţionate, filmul "Blue Valentine" nu a avut parte de prea multe titluri, din cauza lansării care a avut loc foarte târziu. Mulţi nu au apucat încă nici să vadă filmul, din această cauză neexistând prea multă vâlvă privind producţia în sine, cap-coadă.
 

×