x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Concert de Craciun la Pro Tv

Concert de Craciun la Pro Tv

22 Dec 2004   •   00:00

CRACIUN
Pro TV-ul sarbatoreste si el Craciunul. Si cum altfel decat oferindu-le telespectatorilor editii speciale?! Pentru toata familia. Copiii au desene animate si filmulete haioase, tatii au meci, mamicile au comedii si toata lumea are concertul lui Stefan Banica Jr.
MIRUNA MIHALCEA

Concertul sustinut de Stefan Banica jr. va cuprinde piese noi, vechi si colinde stilizate
AJUN. Programul special de Ajun il are in centru, asa cum ne-am obisnuit deja, pe Cristian Tabara. Asa ca vineri, incepand de la 18:00, timp de o ora intreaga, la "Daruiesti si castigi" toti copiii care au sunat la "Mos Craciun exista" vin sa-si ridice cadourile si… sa stea de vorba chiar cu Mosul.

Ei vor aduce jucarii de-acasa pe care Mosul le va darui mai departe altor copii, mai putin norocosi ca ei. Dar pana la-ntalnirea cu Mosul, micutii pot urmari la ora 10:30 aventurile lui "Black Beauty", calutul care cauta un loc unde sa fie iubit.

In plus, editie speciala "La Bloc", unde toata lumea se pregateste, evident, de marea sarbatoare. Iar la 23:30 telespectatorii vor primi marea surpriza a serii: concertul "Doar o data e Craciunul" al lui Stefan Banica. Acesta va cuprinde piese deja consacrate, altele noi, dar si colinde adaptate stilului propriu de interpretare al lui Stefan Banica si-al "Rock’n’ Roll Band" si "The 50’s".

SAMBATA. Ziua de Craciun incepe cu aventurile haiosului catel "Balto", la ora 10:00. Filmul animat este cu atat mai special, cu cat e inspirat dintr-o intamplare reala. La 11:30, copiii afla "Cine este Mos Craciun", cu Leslie Nielsen in rolul principal. Mosul cade de pe sanie si-si pierde memoria. Asa ca ajunge sa-si doreasca si el un cadou de Craciun: memoria. Pe care nu si-o poate recapata decat cu ajutorul copiilor.

Urmeaza apoi o frumoasa incursiune in lumea povestilor, "File de poveste". Filmul e bazat pe un roman de William Goldman si a fost nominalizat la Premiile Oscar si Grammy. Iar editia speciala "La Bloc" continua si-n ziua de Craciun.

DUMINICA. Programul incepe tot cu o editie dedicata copiilor, desenul animat "Eu si Regele", de la ora 10:00. E vorba despre povestea profesoarei Anna Leonowens, care a fascinat cinematografia si a carei prima ecranizare a fost in 1956.

De la 11:45, "Meciul Secolului", unde Michael Jordan va juca alaturi de Bugs Bunny, Dufy Duck, Porky Pig, Tweety si alti protagonisti de desene animate. La ora 14:00, surorile Olsen sunt protagonistele unei comedii pline de aventuri imprevizibile, in filmul "Drumul spre casa Bunicii", iar, de la ora 17:00, telespectatorii mai au parte de o comedie, comedia "Hotul si pustiul".

Surprize pentru toata lumea la Pro Cinema
Click pentru a mari imaginea
Si Pro Cinema a pregatit o droaie de surprize telespectatorilor sai, mari si mici. Ajun. Surpriza "monstruoasa" pentru micuti, la 22:00. Filmul "Craciunul monstrilor" povesteste despre cum isi petrec Sarbatorile membrii unei familii mai putin obisnuite si despre cum se poate transforma Mos Craciun intr-o uriasa tarta de fructe.

SAMBATA. La ora 15:45, Pro Cinema a pregatit telespectatorilor un documentar fascinant despre "Maestrii Acrobatiei Chinezesti", cu cei mai populari actori chinezesti in rolurile principale. In China, acrobatia are o istorie de aproape 3.000 de ani si isi are originile in munca de zi cu zi a chinezilor, cu batalii si ritualuri de sacrificiu.

De la 16:45, micii telespectatori pot fi partasi la "Craciunul familiei Flinstone", cand Fred este convins cu greu de prieteni sa-l interpreteze pe Mos Craciun in scopuri caritabile. Iar de la 20:00, Mosul se hotaraste sa-si deschida un magazin intr-una din suburbiile californiene, astfel ca micutii pot experimenta magia Craciunului tot timpul anului. Toate astea numai in filmul "Un altfel de Mos Craciun". Duminic@. De la 16:30, totii fanii lui Robbie Williams il gasesc la Pro Cinema, intr-un concert de Craciun. E vorba de un concert live din august 2001, in Germania.
×
Subiecte în articol: craciun moş crăciun