x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cosmina Păsărin

Cosmina Păsărin

de Adriana V. Paduraru    |    Gabriela Boeriu    |    21 Mar 2008   •   00:00

O vorbă din bătrâni spune că fetele bune ajung în Rai, iar cele rele acolo unde vor ele. Cam aşa s-ar putea rezuma şi rolul din serialul “17” al Cosminei Păsărin.

Dacă fetele bune ajung în Rai, fetele rele ajung unde vor ele

 

O vorbă din bătrâni spune că fetele bune ajung în Rai, iar cele rele acolo unde vor ele. Cam aşa s-ar putea rezuma şi rolul din serialul “17” al Cosminei Păsărin. Ajunsă la al treilea personaj negativ din carieră, după cele din “Băieţi buni” şi “Chiquititas”, frumoasa brunetă este convinsă că acest gen de rol i se potriveşte ca o mănuşă. “Îmi place să interpretez astfel de personaje, pentru că îmi oferă ocazia să creez”, mărturiseşte Cosmina.

 

AMANTå TIPICå. În “17”, actriţa îi dă viaţă Ramonei, amanta tipică, tânără şi frumoasă, care poate deveni fantezia oricărui bărbat. Are propriile interese şi este fără scrupule. În plus, nu va avea nici o remuşcare în a-i destrăma familia bărbatului de care se foloseşte. “Ramona face aproape orice pentru a-şi atinge scopurile. Nu are nici o remuşcare, dimpotrivă. Eu, personal, nu sunt un fan al acestui gen de femeie. Tocmai de aceea am şi acceptat acest rol. Pentru ca, la un moment dat, intrând în pielea unei astfel de persoane, să ajung să o înţeleg”, spune Cosmina despre personajul său. Unul dificil, consideră actriţa, “greu de interpretat, mai ales că nici una din carac­teristicile ei nu apar în lista mea de calităţi sau defecte”.

 

SEMNAL DE ALARMĂ. Violenţa, prostituţia, consumul de droguri au devenit problemele noastre, ale tuturor, iar viitorul depinde de dorinţa fiecăruia de a-l ajuta pe cel de alături. Este un film adresat celor mulţi, care sunt îndemnaţi să ia atitudine şi să rupă în sfârşit tăcerea. Serialul “17”, difuzat de Prima TV, se vrea a fi un semnal de alarmă asupra acestei realităţi sociale, care ne afectează zi de zi, într-un fel sau altul. Scenariul scris de Mugur Mihăescu este total diferit de ceea ce am fost obişnuiţi până acum să primim din partea lui. El însuşi a glumit pe această temă: “Sunt geamăn, deci am personalităţi multiple”.

Cu un soundtrack de la Paraziţii, în regia lui Theodor Halacu Nikon, “17” îi are în distribuţie pe Letiţia Vlădescu (Didi, 17 ani), Daniela Nane (în rolul mamei), Gelu Niţu (tatăl vitreg), Cosmina Păsărin (amanta tatălui vitreg) şi Sorin Poamă (în rolul băiatului cel rău).

×
Subiecte în articol: cover story