x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Craciun din Prima

Craciun din Prima

22 Dec 2004   •   00:00

CRACIUN
La Prima TV, Mos Craciun vine cu doua zile mai devreme.
ADRIANA PADURARU

Mistretu’ s-a echipat cu masca pentru a ascunde durerea provocata de uciderea "confratelui"
El le face mai intai o vizita lui Virgil Iantu si copiilor sai, care spun lucruri trasnite. Invitatii lui Virgil sunt Ioana Ivan si Alexandru Pargaru. Ce dorinte le-a indeplinit Mosul puteti vedea urmarind editia speciala de Craciun a emisiunii "Copiii spun lucruri trasnite" de joi, 23 decembrie, ora 20:00.

IGNAT. Echipa carcotasilor s-a mutat la tara. Editia speciala a emisiunii "Vino, mama, sa ma vezi", de joi, 23 decembrie, ora 21:00, ii are ca protagonisti pe Dezbracatu’, Pustiu’, Mistretu’ si Olivia. Cei patru s-au reunit pentru taierea porcului, improvizandu-si masti chirurgicale din servetele. Comportandu-se ca niste adevarati profesionisti, zicala "operatia a reusit, pacientul a decedat" li s-a potrivit ca o manusa. Cel mai trist a fost Mistretu’ care si-a deplans indelung ruda domestica.

AJUN. In editia de Craciun a emisiunii "Totul pentru tine" (vineri, 24 decembrie - ora 20:00), Andreea Raicu i-a invitat pe Anca Neacsu, Rodica Popescu Bitanescu si Tavi Colen. Ei vor trece "prin foc si para" pentru a-i ajuta pe micutii cu care viata a fost mai putin generoasa. Fiecare dintre invitati va lua locul unei alte persoane care, din diferite motive, nu poate face totul pentru apropiatii lor. Seara de ajun este incheiata cu un concert de colinde sustinut de Artis Voice Quartet.

CRACIUN. Sambata, 25 decembrie, de la ora 20:00, ii veti putea urmari pe Halle Berry, Jennifer Love Hewitt, Melissa Joan Hart si Richard Karn, care fac "Miracole de Craciun". Cele patru celebritati vor juca rolul ajutoarelor lui Mos Craciun, indeplind dorintele copiilor si ale familiilor ale caror scrisori catre Mos au fost gasite in cosurile cu scrisori fara destinatie ale serviciului postal american. De la ora 23:00 puteti urmari spectacolul "Sound of style". Supermodele, designeri de top si muzicieni vor arata uriasa influenta pe care muzica si moda continua sa o aiba una asupra celeilalte de-a lungul deceniilor.
×
Subiecte în articol: craciun