x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Craciunul Vedetelor

Craciunul Vedetelor

de Raluca Grintescu    |    22 Dec 2005   •   00:00

Chiar daca pentru unele dintre vedetele noastre preferate sarbatorile Craciunului se desfasoara la munca sau pe platourile de filmare, pentru altele, in schimb, este un moment prielnic pentru odihna, pentru vizionat filmele lor preferate sau pentru umblat dupa cadouri. Ce le aduce Mosu’ anul acesta, ce amintiri le rascoleste decorarea bradutului veti descoperi in cele ce urmeaza.

din COPILARIE
Halle Berry
"Ziua in care am vazut-o pe mama infulecand prajiturile pentru Craciun a fost una dintre cele mai oribile de pana atunci si n-am lasat-o sa uite nici o clipa acest lucru"

Matt Le Blanc
"Intotdeauna eram singurul care desfacea cadourile inainte de Craciun. Eram curios sa vad daca primesc ce mi-am dorit. Apoi le impachetam ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat"

Whoopi Goldberg
"Mi-aduc aminte de mirosul de curcan, pe care mama il pregatea toata noaptea, de impodobitul bradului cu fratele meu si cum amandoi asteptam cina festiva. Era minunat"

Hugh Grant
"Eu si fratele meu eram obligati sa cantam de fiecare data «Good King Wenceslas», desi nu aveam mai deloc voce, astfel incat pianistul se oprea mai tot timpul"

Kate Winslet
"Traditia era aceea a cadourilor facute de mana. Eu una ma pricepeam la felicitari. Cateodata mi-era rusine, dar acum sunt bucuroasa ca erau cele mai frumoase cadouri pe care le primeam"

Joan Collins
"Niciodata n-am fost in stare sa aleg un cadou de persoana, cumparam cate cinci sau sase. Mama facea o budinca ingrozitoare, incat oamenii se chinuiau sa o inghita, in loc sa caute banutii"

filme PREFERATE
Liza Minelli
"Meet Me in St. Louis", pe care tatal sau (Vincent Minelli) l-a regizat, iar mama sa (Judy Garland) interpreta piesa "Have Yourself a Merry Little Christmas"

George Clooney
"White Christmas", pentru ca matusa sa, Rosemary Clooney, fredona mai tot timpul cantecele din film, interpretate de duetul Irving Berlin-Bing Crosby.

Tim Burton
"«The Nightmare Before Christmas». Stiu ca nu e pe gustul tuturor, dar mie imi place"

Jim Carrey
"«The Grinch», nu numai pentru ca el este protagonistul, cat si pentru ca dezvaluie modul in care Craciunul ii face pe oameni mai rai sau mai buni. Imi aduc aminte cum tatal nostru obisnuia sa ne lege de pat cu clopoteii de la sanie, ceea ce pe noi ne teroriza"

Rob Lowe
Filmul sau preferat este "National Lampoon’s Christmas Vacation", pentru ca-i aduce aminte de excursia pe care a facut-o cu sotia si copiii intr-o tabara la munte, cu ocazia sarbatorilor de Craciun.

Sandra Bullock
"«How the Grinch Stole Christmas», desenele animate povestite de Boris Karloff. Am ceva cu Dr Seuss, il ador, parca invie spiritual Sarbatorilor"

cadouri DIN CIORAPEI
Daca v-ati pune in pielea vedetelor, v-ati gandi cu siguranta ca acestea isi doresc masini de lux sau cadouri extravagante. Veti fi surprinsi sa aflati ca nu asa stau lucrurile. Anul acesta, Nicolas Cage nu-si doreste decat pace pe pamant. Nicole Kidman ar vrea sa gaseasca in ciorapel parfumul ei preferat, "Chanel No 5". Salma Hayek adora obiectele de arta, iar Pierce Brosnan vrea sa-si vada copiii fericiti si sanatosi.
Sa vedem ce au de spus si alte celebritati de pe mapamond.

Beyonce Knowles
Nu e o vedeta mofturoasa si, daca ai invita-o la o petrecere de Revelion intr-un garaj, n-ar zice nu. Singurul cadou extravagant pe care si-l doreste este crema de noapte de la Bigatti.

Brad Pitt
Daca e sa dam crezare stirilor, cel mai mult isi doreste de Craciun un Pitt Junior. Toata lumea stie ca Brad se da in vant dupa costumele Gucci, dar putini stiu ca s-ar tolani mai degraba in fata unui semineu.

Collin Farrell
Cel mai potrivit cadou ar fi niste jucarii sau haine de bebelus. Sa nu uitam ca anul trecut i-a trimis lui Britney Spears un tricou pe care scria "M-am culcat cu Collin Farrell si m-am ales doar cu un amarat de tricou", de care Britney nu a fost prea incantata. Daca ar fi sa cumpere acum tricouri pentru toate femeile din viata sa, chitanta ar atarna greu.

Orlando Bloom
Tinand cont de silueta sa uscativa (in copilarie fiind un copil grasut), probabil cel mai bun cadou ar fi un echipament de fitness, insotit eventual de un set consistent de proteine.

Justin Timberlake
Zvonurile conform carora Justin i-ar cumpara lui Janet Jackson o noua lenjerie intima dupa ce i-a rupt-o pe ultima nu au fost confirmate, dar ar face bine sa o rasfete de Craciun pe Cameron Diaz, mai ales ca relatia lor nu mai e pe roze. Iar Diaz ar face bine sa-i cumpere ceva pe gustul lui: niste bere rece, cateva jocuri video sau o pereche de boxeri Jacquard.

Kylie Minogue
Craciunul este un motiv in plus ca stilata australianca sa-si refaca garderoba. Un sfat pentru iubitul ei Olivier: Kylie se da in vant dupa marca Chanel. Insa diva vrea ceva mai special anul acesta. Hai Oliver, fa si tu un lucru decent si pune-i un inel de logodna pe deget!

Paris Hilton
Ce si-ar putea dori o mostenitoare care are tot ce vrea? Nicidecum bijuterii, caci are colectia ei personala. Parfumuri, idem. Cat despre haine, Hilton este deja imaginea firmei Guess. Dar pana si cei bogati au problemele lor (la ce petrecere sa mearga, ce vestimentatie sa poarte), asa ca o pereche de carti de Tarot ar fi un cadou terapeutic ideal.

Robbie Williams
Cantaretul britanic are doua mari iubiri: cainii sai. Pariu ca niste accesorii fermecatoare pentru acestia ar fi in topul listei de cadouri pentru Craciun? Dar niste caini bine ingrijiti au nevoie de un stapan bine imbracat. Daca nu stiati, lui ii plac pantalonii retro. Marca Levi’s. Mai nou, obsesia cantaretului este golful, asa ca un set de crose ar fi potrivit.
×