x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cristi Creţu

Cristi Creţu

07 Sep 2007   •   00:00

Cristi Creţu, numit de curănd in funcţia de Director General al Departamentului Sport al Trustului Intact, are planuri mari pentru viitorul apropiat.

Noul şef al "Sportului" din Antenă promite dinamizarea ştirilor

Cristi Creţu, numit de curănd in funcţia de Director General al Departamentului Sport al Trustului Intact, are planuri mari pentru viitorul apropiat. Fostul redactor-şef plănuieşte in primul rănd schimbări in ceea ce priveşte montajul ştirilor: "Voi incerca să umblăm puţin la «impachetarea» lor, pentru că le vreau mult mai dinamice", subliniază Creţu. Un alt domeniu la care se va umbla este cel al prezentatorilor, menţionănd deja un prim pas făcut prin cooptarea Cristinei Dochianu. Aceasta va incepe să prezinte, in maximum două luni, Jurnalul de la ora 16:00, pe Antena 1.

Căt priveşte prezenţa sportului-rege pe canalul Antena 1, noul manager le promite microbiştilor un adevărat festin. "Eu mă voi bate să avem căt mai mult fotbal. Mă refer la meciurile echipelor romăneşti in cupele europene. De asemenea, vom participa la licitaţia pentru obţinerea drepturilor de difuzare a partidelor susţinute acasă de naţionala Romăniei. Mai mult, intenţionăm să luăm opţiunea 1 in competiţia internă. Cu alte cuvinte, fotbalul va fi mult mai bine reprezentat in programul Antenei 1", ne-a dezvăluit Cristi Creţu. Insă nu doar jocul cu balonul rotund se află pe agenda sa. Orice sport spectaculos sau in care romănii au performanţe işi va găsi locul in grilă. Un exemplu ar fi handbalul, unde in ultima perioadă s-au obţinut rezultate bune atăt cu naţionala, căt şi cu echipele de club.

PROIECTE. Pe termen lung, Cristi Creţu are in vedere un proiect ambiţios, un talk-show sportiv moderat de o femeie: "Intenţionăm ca pe Antena 3 să-i propunem domnului Oancea un astfel de proiect. Mai ales că există destule ţări unde reprezentantele sexului frumos se descurcă foarte bine in postura de moderator sportiv. Spre exemplu, in Italia, fetele sunt mai mult decăt profesioniste".

Noul şef pe Sport a ţinut să răspundă şi celor care spun că in ultima perioadă ştirile sportive au fost tabloidizate. "Suntem acuzaţi atăt noi, căt şi Pro TV de tabloidizare. Nu trebuie uitat că acest lucru s-a produs intr-un moment in care performanţele in sportul romănesc lipseau cu desăvărşire, iar televiziunile trebuia să vină cu ceva nou. Intre timp, lucrurile s-au schimbat, iar ştirile Antenei 1 ţin cont de ceea ce se intămplă", a incheiat Directorul General al Departamentului Sport de la Intact.

,,Suntem acuzaţi atăt noi, căt şi Pro TV de tabloidizare. Acest lucru s-a produs intr-un moment in care performanţele in sportul romănesc lipseau cu desăvărşire"

Â

,,Eu mă voi bate să avem căt mai mult fotbal. Mă refer la meciurile echipelor romăneşti in cupele europene. Dar ne dorim să difuzăm şi partidele susţinute acasă de naţională"

×
Subiecte în articol: vedete