x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cristi Tabara la fotbal cu Blacky

Cristi Tabara la fotbal cu Blacky

de Adrian Vaduva    |    16 Iun 2006   •   00:00
Cristi Tabara la fotbal cu Blacky
MONDEN
Cel mai bun prieten al lui Cristian Tabara e un Rottweiler de 58 kg

Prezentatorul Pro TV Cristian Tabara si-a gasit un partener pe cinste cu care sa incinga o miuta chiar si in casa. Este vorba de Blacky, un superb Rottweiler, in varsta de 6 ani. "Blacky, unde-i mingea? Adu mingea sa jucam fotbal", isi indeamna Cristi cainele, iar acesta vine cu balonul in gura si-l pune cuminte la picioarele stapanului sau, asteptand apoi cu nerabdare sa inceapa jocul. "Eu sunt un mare iubitor de animale.Inainte de acest caine am mai avut un ciobanesc german si un Cocker. Cele mai mari batai de cap le-am avut nu cu rott-ul, despre care s-au spus multe neadevaruri, ci cu Cocker-ul, din cauza caruia era sa ma cert cu toti vecinii posesori de caini, intrucat patrupedul meu ii ataca pe ai lor, fara sa tina seama de talia acestora", ne-a declarat Tabara.

AMINTIRI. Pe Blacky, prezentatorul Pro TV il are de cand acesta avea numai cateva saptamani si era doar un ghemotoc negru, ce se ascundea sub fotoliu. "Am avut mari necazuri cu el. In primul an de viata, catelusul a fost contaminat cu virusul hepatic, o boala mortala in 90% din cazuri. Cu ajutorul unui doctor veterinar extraordinar si cu multe sacrificii, am reusit sa-l salvam. Sunt bucuros pentru ca este un companion minunat. Stiu ca Rottweiler-ul are o faima foarte proasta, insa nu este vina cainilor din aceasta rasa, ci a unor stapani iresponsabili. Spre exemplu, Blacky n-a atacat niciodata pe cineva. Cu siguranta ca daca as fi eu in pericol, atunci da, va ataca. In rest, este foarte cuminte. In perioada in care traia regretatul Radu Anton Roman, l-am avut de nenumarate ori pe platoul de filmare, dar niciodata nu mi-a facut probleme. Statea cuminte sub masa, nici n-ai fi zis ca aveam o asemenea namila la picioarele noastre", ne-a povestit Cristi.

"Am avut mari necazuri cu el. In primul an, catelusul a fost contaminat cu virusul hepatic, o boala mortala in 90% din cazuri" - Cristian Tabara

×