x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cu Jojo de Sarbatori

Cu Jojo de Sarbatori

22 Dec 2004   •   00:00

VEDETE

Din amintirile unei vedete extrem de precoce

Ca in fiecare an, Jojo il asteapta plina de speranta si foarte cuminte pe Mos Craciun. Si-a facut deja bradul, s-a curatat de cele rele - doar a tinut post! - , iar tot ceea ce-si doreste e sa fie din nou alaturi de cei dragi.
MIHAELA SUCIU

Cum a fost prima intalnire cu Mos Craciun sau Gerila?
Prima intalnire fata in fata cu Mosu’ a avut loc pe la varsta de 3 ani, cand a venit "dumnealui" de peste mari si tari sa ne aduca daruri multe mie si varului meu Silviu. Eu eram foarte vorbareata si i-am spus imediat doua poezii... Apoi, pentru ca varul meu era mai timid si mai incet din fire, l-am intrebat daca pot sa mai spun inca o poezie ca sa-i dea si lui Ciuvica (nu pronuntam bine Silviu) un cadou. Dupa care am intrebat-o pe mama de ce are Mosu’ fata de plastic (el purta o masca, iar eu eram precoce - rade). Si i-am mai spus ca are un cojoc identic cu cel al tatalui meu… Ciudat, nu? Chiar si pentru un ghemotoc de 3 ani.

Ce amintire ti-a lasat aceasta intalnire?
Heee, heee.... Cum ma gandesc acum la placinta cu mere facuta de bunica mea… Nostalgie, nostalgie... O amintire de neinlocuit… cu nimic… niciodata!

Cum iti imaginai ca arata Mos Craciun fata de cum arata in realitate?
Cam la fel… Cu exceptia mastii de plastic... Si mai gras... Tata era cam slabut pentru un Mos Craciun ca la carte... (rade).

Cum decurgea Ajunul la tine in familie?
Ca si acum. Mirosuri delicioase de la feluritele bucate pe care le pregatea mama de zor… Sarmale… Fripturica... Tort de biscuiti si ciocolata... Tata fredonand piesele lui Hrusca - "Linu-i lin si iara lin...". Caldura in suflete si in casa... Zapada muuulta si rece pe cizmele mele cand reveneam dupa o bataie cu bulgari... Mama strigand: "Lasa cizmele la usa! Iar faci mizerie. N-o sa-ti mai aduca nimic Mosu’, pentru ca nu ai fost cuminte!". Dar intotdeauna aducea, pentru ca Mosu’ era mai cuminte ca mine. Lasa cadourile sub un brad frumos impodobit, iar eu le descopeream cu ochii mici de somn si cu un zambet larg pe fata: "Maaaamiii, taaatii... A VENIT MOSU’!!!".

Ai descoperit pana la urma cine e Mos Craciun?
Mos Craciun e Mos Craciun! Asa cum il cunosc copiii din lumea intreaga... Celelalte zvonuri sunt povesti de adormit copiii mari care pun intrebari ca tine! (rade) Auzi... Sa ma intrebi tu cine e MOSU’!?

Cum arata astazi pentru tine Mos Craciun?
Rotofei, hazliu, generos... Numai suflet si zambet! Sau... doua suflete mari!! Tasha si Babi.

Ce vei face de Craciun?
Voi manca bine, pentru ca am tinut tot postul... (rade). Voi canta colinde cu tata si cu unchii mei, voi desface si voi face cadouri ca o Craciunita adevarata, voi povesti cu bunica mea despre nazbatiile pe care le faceam cand eram mica si ma voi bucura, in primul rand, alaturi de sufletele crestine din lumea intreaga de nasterea Domnului nostru Iisus Christos.

Ce cadouri astepti de Mos Craciun, dincolo de sanatate, iubire, bani si multumire sufleteasca?
Un viitor mai roz pentru tarisoara noastra... pentru ca merita!!!!

Faci pomul in Ajun, iti chemi prietenii?
Pomul meu e facut deja! Am asteptat Sarbatorile cu atata nerabdare, incat nu m-am putut abtine... Si sunt si cateva cadouri pregatite sub el…

Unde vei petrece Anul Nou?
La Marriott, in sala Champions, in postura de entertainer, alaturi de o gasca petrecareata, de "latini pasionali" (ma refer la cei care isi vor petrece Revelionul acolo), in cadrul unei petreceri latino… bineinteles!

Ce inseamna pentru tine de Sarbatori expresia, de altfel populara, "mancam, bem, ne simtem bine"?
Instinct primar 100%... Din pacate...

Fotografiile cu Jojo fac parte din sedinta foto realizata de revista High-Life pentru decembrie, pe a carei coperta a fost chiar simpatica vedeta de la Divertis
×
Subiecte în articol: craciun moş crăciun