x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cu toată viteza in apă

Cu toată viteza in apă

de Roxana Ioana Ancuta    |    03 Ian 2008   •   00:00
Cu toată viteza in apă
Sursa foto: CHRIS HELGREN/

Un fost salvamar, Marco Fois, execută un salt in apă de la o inălţime de 18 m. Săritura demonstrativă a făcut-o de pe podul Cavour aruncăndu-se in răul Tibru (Roma), in cadrul obiceiurilor de Anul Nou care au loc in capitala italiană.

Un fost salvamar, Marco Fois, execută un salt in apă de la o inălţime de 18 m. Săritura demonstrativă a făcut-o de pe podul Cavour aruncăndu-se in răul Tibru (Roma), in cadrul obiceiurilor de Anul Nou care au loc in capitala italiană.

Cu capu-n jos - Jumătate de oră in montagne russe

16 pasageri care s-au urcat intr-un trenuleţ ce escaladează un montagne russe dintr-un parc de distracţii din China şi-au incheiat anul in mod dezastruos, petrecănd jumătate de oră cu capul in jos, din cauza unei avarii produse in porţiunea cea mai complicată a traseului. Incidentul a avut loc chiar la 31 decembrie, in oraşul Wuhu, in parcul de distracţii denumit "Lumea bucuriei". Se pare că vinovat de oprirea vagoanelor a fost văntul foarte puternic. După ce au fost salvaţi, şase dintre pasageri au fost internaţi cu stări de ameţeală şi rău de inălţime.

Nuntă in Bora Bora - Eddie Murphy  s-a căsătorit

Actorul american Eddie Murphy s-a căsătorit cu producătoarea de film Tracey Edmonds, in cadrul unei ceremonii private, pe insula Bora Bora, din Pacific, la ceremonie participănd 25 de invitaţi. Murphy, in vărstă de 46 de ani, a divorţat in anul 2006 de Nicole, cu care a fost căsătorit timp de 13 ani, avănd impreună cinci copii. Actorul mai are o fiică in urma relaţiei cu Melanie Brown, componentă a formaţiei Spice Girls, asumăndu-şi paternitatea abia după patru luni de la naşterea copilului. Tracey Edmonds s-a despărţit, in 2007, de Kenneth "Babyface" Edmonds, căntăreţ şi compozitor, relaţie din care au rezultat doi băieţi.

2007, mai cu noroc - Cele mai puţine accidente aviatice

Numărul accidentelor de avion a scăzut in 2007 faţă de anul precedent şi a fost cel mai mic dintre cele inregistrate din 1963 şi pănă acum. Conform Biroului Arhivelor Accidentelor Aeronautice, in 2007 s-au produs 136 de accidente de avion, soldate cu 665 de morţi, ceea ce reprezintă numărul cel mai mic de victime din 2004 şi pănă acum. Din numărul total de accidente, 32% au avut loc in America de Nord, 23% in Asia, 14% in Africa, 10% in America de Sud şi in Europa, 9% in America Centrală şi 1% in Oceania.

Aniversare - Celebrităţi care vor implini 60 de ani

Numeroase celebrităţi vor sărbători, in 2008, vărsta de 60 ani. In domeniul cinematografiei, şirul sexagenarilor este deschis de Jean Reno, Gérard Depardieu, Jeremy Irons, Billy Cristal, Catherine Breillat şi John Carpenter. Printre vedetele muzicii născute in 1948 se află Olivia Newton-John, Jean-Michel Jarre, Philippe Chatel, Grace Jones, Barbara Hendricks, Donna Summer, Chris de Burgh, Alice Cooper, Robert Plant sau Ozzy Osbourne. In aceeaşi categorie aniversară se mai află şi jurnalista Anne Sinclair, stilistul Thierry Mugler, coregraful Mihail Barişnikov şi prinţul Charles.

×
Subiecte în articol: magazin