x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cum a primit Tom Cruise vestea divorţului intentat de Katie Holmes

Cum a primit Tom Cruise vestea divorţului intentat de Katie Holmes

de Mediafax    |    30 Iun 2012   •   10:48
Cum a primit Tom Cruise vestea divorţului intentat de Katie Holmes

Un purtator de cuvant al lui Tom Cruise a cerut presei sa respecte viata privata a actorului, care este adanc intristat si surprins de divortul intentat de cea de-a treia sa sotie, actrita Katie Holmes.

Actrita Katie Holmes a depus joi, la o instanta din New York, actele pentru divort, punand astfel capat unui mariaj de cinci ani si jumatate. Ea citeaza ca motiv "diferente ireconciliabile", cere custodie unica asupra copilului cuplului, Suri, in varsta de sase ani, si ca micuta sa locuiasca cu ea, potrivit tmz.com.

Cruise, in varsta de 50 de ani, se pare ca a fost "lasat masca" de decizia lui Holmes de a divorta, iar purtatorul sau de cuvant a cerut presei sa-i respecte viata privata, pentru ca actorul sa poata trece cu bine peste aceasta veste, informeaza contactmusic.com. Potrivit unei surse citate de Reuters, Cruise se afla in Islanda pentru niste filmari si a fost foarte surprins de vestea divortului.

"Kate a intentat divortul, iar Tom este foarte trist si se concentreaza asupra celor trei copii ai sai. Va rog sa le respectati viata privata", se arata intr-un comunicat de presa emis de purtatorul de cuvant al starului.

Tom Cruise mai are doi copii, adoptati, din casatoria cu actrita australiana Nicole Kidman. El a fost casatorit si cu actrita Mimi Rogers in perioada 1987 - 1990

In mai, in timpul unui interviu pentru revista Playboy, Cruise vorbea despre relatia "foarte speciala" pe care o are cu Katie Holmes. "Este o persoana extraordinara si, daca ai petrece cinci minute cu ea, ti-ai da seama de asta. Tot ceea ce face o face cu o creativitate extraordinara. Este amuzanta si fermecatoare si, cand intra in camera, ma simt mai bine. Sunt fericit si sunt fericit de cand am cunoscut-o. Ceea ce avem este ceva foarte special".

×