x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cum trec vedetele peste scenele intime

Cum trec vedetele peste scenele intime

07 Apr 2005   •   00:00

MAGAZIN
Pe marele ecran totul pare perfect, dar cand vine vorba de scenele intime, vedetele hollywoodiene au nevoie de trucuri pentru a depasi stanjeneala din fata camerelor de filmat.

  • de RALUCA GRINTESCU

  • Kate Winslet

    TRUC: TOTI PENTRU UNUL: LEO. Se pare ca frumoasa Kate n-a uitat scena fierbinte din "Titanic", savurata alaturi de Leonardo Di Caprio. De fapt, de ce-ar trece-o pe lista amintirilor, cand acel moment unic o ajuta inca sa treaca mai usor peste celelalte scene de dragoste. Kate a facut o fixatie asupra lui Leo in momentul in care a realizat ca are nevoie de un partener pentru o scena intima din filmul "Iris", dar nici unul nu e pe masura primului ei partener de film. Pana la urma, Kate a gasit un personaj care sa o ajute sa treaca cu brio peste scena cu pricina. "Este singura modalitate prin care nu ma fastacesc. E de ajuns sa inchid ochii si Leo e in mintea mea." Charlize Theron

    TRUC: CU GURA PANA LA URECHI. "Rasul" este unul din trucurile pe care le-a folosit Charlize in scenele romantice alaturi de Christina Ricci in filmul "Monster" ("Monstrul"). "A fost pentru prima oara in viata mea cand am sarutat o femeie. N-a fost rau deloc, exceptand implantul dentar pe care a trebuit sa-l port si care, de multe ori pe parcursul filmarilor, imi aluneca din gura. Am ras ca nebunele tot filmul."

    Halle Berry

    TRUC: ABSTRACTIE TOTALA. Cel mai aprins moment al peliculei "Monster’s Ball", rol pentru care actrita a primit un Oscar, a fost catalogat drept cel mai sexy moment din istoria cinematografica. Trucul lui Halle este acela de a viziona cat mai multe scene de dragoste in care ea e protagonista, astfel incat sa se detaseze cu usurinta si sa le savureze cu aceeasi placere cu care o face oricare din spectatori. "Cand m-am uitat prima oara la acea scena am zis: «Wow, ia te uita la ea!». Nu ma implic foarte mult in acele scene. Cred ca de aceea sunt capabila sa le privesc dupa filmari."

    Madonna

    TRUC: STAI PE SPATE SI GANDESTE-TE LA ORICE ALTCEVA. Nu de putine ori regina muzicii pop a socat prin scenele sale "fierbinti" de pe marele ecran, dar a reusit de fiecare data sa treaca cu brio testul, apeland la diverse trucuri. "Scenele de dragoste sunt incomode si nu prea te distrezi", spune Madonna. "Este ciudat sa te trezesti in valtoarea pasiunii cu o persoana pe care nu o cunosti. Trebuie sa le tratezi ca pe oricare alte scene si sa te concentrezi asupra lor." Salma Hayek

    TRUC: INTERZIS FAMILIEI! Salma a avut mari probleme atunci cand a filmat pentru prima oara scenele de dragoste din "Desperado". Asta pentru ca nu putea trece cu vederea faptul ca familia sa o va vedea goala. "Era cat pe ce sa fiu concediata. Chiar am si plans la filmari. Motiv pentru care scenele sunt destul de scurte. Nu voiam sa apar goala in fata camerelor de filmat. Tot timpul ma gandeam la reactia tatalui si a fratelui meu", isi aduce aminte Salma.

    Johhny Depp

    TRUC: MUZICA LA LOC DE CINSTE. Johhny este cunoscut pentru ciudateniile lui scenice, inclusiv aceea de a i se pune muzica pentru a putea intra mai bine in pielea personajului si a situatiilor. Actorul nu renunta la aceasta nici atunci cand vine vorba de scenele mai intime.

    Jennifer Aniston

    TRUC: PE FUGA! Jen vrea ca totul sa se termine repede. "Poate deveni enervant", declara actrita, a carei ultima scena de dragoste s-a consumat cu Ben Stiller in filmul "Along Came Polly". "N-ai cum s-o dai la intors. Nu este nimic sexy, ci doar incomoditate si esti constient ca trebuie sa te prefaci ca-ti place."

    ANGELINA JOLIE
    Truc: Mai degrabA un prieten. Angelina are parte de scene de sex tot atat de des ca si in viata reala. Ceea ce nu o prea face sa aiba remuscari cand trebuie sa se dezbrace in fata camerelor de filmat. Cu toate acestea, actrita marturiseste ca se simte mai confortabil daca partenerul de sex este o cunostinta apropiata. Una din "zbenguielile" ei scenice preferate ramane cea in colaborare cu bunul ei prieten Ethan Hawke in filmul "Taking Lives" ("Identitati furate"). "A fost foarte nostim. In momentul in care m-a impins la perete am izbucnit amandoi in ras."
    ×
    Subiecte în articol: scenele truc