x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cuplul Jolie-Pitt îţi cumpără castel în Franţa

Cuplul Jolie-Pitt îţi cumpără castel în Franţa

de Nicoleta Craciun    |    28 Feb 2008   •   00:00
Cuplul Jolie-Pitt îţi cumpără castel în Franţa

Actorii Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au hotărât să cumpere un castel în Proventa, Franţa, pentru a-şi creste acolo cei patru copiii, cărora li se va alătura, în câteva luni, încă unul

Actorii Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au hotărât să cumpere un castel în Proventa, Franţa, pentru a-şi creste acolo cei patru copiii, cărora li se va alătura, în câteva luni, încă unul. Cuplul Jolie-Pitt are în prezent  trei copii adoptaţi, Pax Thien, de origine vietnameză, în vârstă de 4 ani, Maddox, de origine cambodgiană, în vârstă de 6 ani, şi Zahara, de origine etiopiană, în vârstă de 3 ani, şi un copil biologic, Shiloh, care va împlini 2 ani, în mai.

 

La sfârşitul săptămânii trecute, Jolie a decis să pună capăt speculaţiilor care circulau de mai multă vreme din presă, prezentandu-şi burtica de femeie însarcinată la gala Spirit Awards 2008.

 Şi, deşi Shiloh s-a nascut în Namibia, actriţa se pare că vrea să dea naştere urmatorului copil într-o ţară dezvoltată. "A renunţat la ideea de a naşte copilul într-o ţară a lumii a treia aşa cum plănuise", a declarat o sursă. “Au fost de acord ca urmatoarea dată când Angie va ramane însărcinată să meargă în Franţa. Au o mulţime de amintiri fericite legate de această ţară”, a adăugat sursa.

 

Potrivit unor surse, Angelina vrea să nască în Franţa pentru a aduce un omagiu regretatei sale mame, actriţa canadiano-franceză Marcheline Bertrand, care a murit anul trecut în urma unui cancer.

 “Angelina este mândră de rădăcinile sale franţuzeşti şi vrea că urmatorul său copil să se nască şi să crească în Franţa”, potrivit unei surse.

 

Site-ul Mail Online informeaza că Brad Pitt ar fi confirmat prietenilor că Jolie aşteaptă gemeni. Cum naşterea va avea loc în această vară, Pitt şi-a reprogramat angajamentele profesionale pentru a putea petrece mai mult timp cu Jolie şi copiii.

 “Vor avea gemeni, Angelina este sanătoasă, iar el este încântat ca va fi din nou tată”, a spus o sursă, care a adăugat că sarcina nu a fost una programată.

 

Jolie, în varsta de 32 de ani, premiată cu un Oscar pentru rolul din filmul “Tinereţe furată”, şi Brad Pitt, în vârstă de 44 de ani, s-au cunoscut în 2005, pe platourile de filmare la “D-l şi d-na Smith”. Cei doi actori au declarat în nenumărate rânduri că nu plănuiesc să se căsătorească, dar că şi-au promis unul altuia să-şi crească împreună copiii.

×
Subiecte în articol: magazin