x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Curajul de a lupta pentru ce-ţi doreşti

Curajul de a lupta pentru ce-ţi doreşti

de Loreta Popa    |    30 Sep 2007   •   00:00
Curajul de a lupta pentru ce-ţi doreşti

Sunt unii bărbaţi care se indrăgostesc şi ţin asta numai pentru ei, iar persoana de care se simt atraşi află mult mai tărziu.

Sunt unii bărbaţi care se indrăgostesc şi ţin asta numai pentru ei, iar persoana de care se simt atraşi află mult mai tărziu.

Am aflat de la o prietenă care s-a căsătorit de curănd că o tot caută unul dintre prietenii ei buni. Am intrebat-o de ce şi mi-a spus că nici ea nu ştie. Erau prieteni de mult timp, mergeau la petreceri, la film, la muzeu, la vernisaje. Aveau aceleaşi gusturi, se ştiau pănă in cele mai mici amănunte.

Ea simţea o atracţie pentru el, dar el nu a lăsat-o niciodată să vadă că ar avea cel mai mic sentiment pentru ea. Doar o suna, o intreba ce face, dacă are nevoie de ceva, dacă o poate ajuta cu ceva, ii povestea despre prietenele sale, era confidenta sa. Cănd şi-a dat seama că el nu vrea sau nu doreşte nici o relaţie cu ea, fata a găsit un alt suflet care să o inţeleagă şi să-i ofere dragostea de care avea atăta nevoie. L-a cunoscut pe viitorul soţ, un bărbat in toată puterea cuvăntului, cel pe care soarta i l-a scos in cale la momentul potrivit. El a cerut-o de soţie, i-a oferit tot ce ea visa dintotdeauna şi s-au căsătorit. Au avut cea mai frumoasă nuntă, la malul mării, de faţă fiind doar prietenii dragi sufletului lor. Ea l-a chemat şi pe prietenul ei, dar a refuzat politicos invitaţia, spunănd că este plecat din ţară. La căteva săptămăni, mergănd pe stradă, s-au intălnit faţă in faţă. El s-a inroşit, ea l-a străns in braţe fericită că-l vede. Apoi au măncat o ingheţată impreună şi au povestit. La un moment dat, el a luat-o in braţe şi a sărutat-o, iar ea a rămas fără respiraţie. "De ce? De ce abia acum? Pănă acum ce ai făcut?", l-a intrebat tristă. "Abia acum mi-am dat seama că te iubesc şi că nu pot trăi fără tine" a fost răspunsul său. Uimită şi umilită in acelaşi timp, răspunsul ei a venit prompt. "Nu, nu mă iubeşti. Abia acum ţi-ai dat seama că m-ai pierdut definitiv şi nu ai avut curaj să lupţi pentru mine la momentul potrivit. Tot ce faci sau spui acum este tardiv. Ai pierdut ocazia, şi acum iţi pare rău." El a fost uimit de reacţia ei, nu se aştepta, dar ştia că are dreptate. Ruşinat că a fost prins, s-a ridicat de la masă şi a plecat. Sunt momente cănd ai nevoie de curaj ca să lupţi pentru ce iţi doreşti cu adevărat, dar căţi reuşesc să facă asta?!

×
Subiecte în articol: magazin