x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Daily Mail: Timişoara, oraşul cu cele mai bizare ATM-uri din lume

Daily Mail: Timişoara, oraşul cu cele mai bizare ATM-uri din lume

de Mediafax    |    07 Apr 2012   •   07:37
Daily Mail: Timişoara, oraşul cu cele mai bizare ATM-uri din lume

Un bancomat amplasat astfel incat sa fie folosit de un jucator de baschet si unul potrivit pentru actorul Verbe Troyer, vedeta filmului "Austin Powers", supranumit Mini-Me, se afla in Timisoara si sunt considerate printre cele mai bizare ATM-uri din lume in editia electronica a Daily Mail.

Unul dintre ATM-uri este amplasat la doar 30 de centimetri de sol, utilizatorii fiind nevoiti sa stea in genunchi pentru a retrage bani. Celalalt, situat la cateva strazi distanta, este amplasat la o inaltime de 1,82 metri deasupra solului iar majoritatea persoanelor care trec prin apropiere nici nu il observa.

Acesta din urma ar fi trebuit sa aiba scari si o platforma pentru a putea fi accesibil, dar probabil ca banca a uitat sa ceara permisiunea de a le amplasa.

Amplasarea bizara a acestor ATM-uri a nemultumit grupurile de consumatori din Romania, care au acuzat bancile de servicii necorespunzatoare.

"Cu un numar estimat de 2,2 milioane de ATM-uri in lume, putine sunt amplasate in locuri mai ciudate ca acestea", conchide cotidianul britanic.

×
Subiecte în articol: atm timisoara