x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Daniel Buzdugan: Campionul farselor

Daniel Buzdugan: Campionul farselor

de Adriana Vaduva    |    31 Mar 2011   •   22:07
Daniel Buzdugan: Campionul farselor
Sursa foto: Radio ZU/

159131-03-07tv-25.jpg E 1 aprilie. Ce farse le pre­gă­teşti prietenilor? Sau deja nu mai ai „efect” asupra lor? De 1 aprilie fac pauză de la glumiţe. Rudele şi prietenii mei stau relaxaţi şi se amuză la poantele pe care le fac altora. Pe ei îi las în pace, dar uneori se întâmplă să mă prindă ei pe mine. Farse le fac persoanelor despre care primesc câte un pont la farse@radiozu.ro.

•  Ai terminat Facultatea de ac­torie. În afara rolurilor de la „Di­ver­tis” şi „În puii mei”, n-ai mai fost tentat şi de altceva?

Ba da. Am avut ocazia să fiu Hamlet... chel. Pe bune. Şi Ofelia era la fel. În facultate, am stabilit cu toţi colegii din grupă să renunţăm la podoabele capilare. Până la urmă, la frizer am ajuns doar eu şi o colegă. Ceilalţi au rămas cu pă­rul pe cap. Am fost un Hamlet şi o Ofelia tunşi zero.

•  Care este cea mai mare aroganţă din showbizul autohton actual?

Părerea mea este că toate aceste divorţuri mediatizate excesiv sunt de o aroganţă maximă. Nu cred că e bine să-ţi scoţi intimitatea la vânzare pe taraba showbizului.

•  Găinuşă a fost „scuturat” de Zmărăndescu. Nu ţi-e teamă că ai putea „păţi” la fel?

Se poate întâm­pla orice în ţara asta, dar prefer să mă gândesc la altceva. Am fost odată la „Acces Direct” şi mi-au adus „cadou” nişte băieţi cu muşchi cărora le-am fă­cut o farsă. Drept urmare, am lăsat-o pe Simona Gherghe singură în emi­siune. Erau mari băieţii. Mari.

•  Atunci un top 3 al far­selor care ţi-au fost fă­cu­te?

De ziua mea, acum doi ani, Mihai Morar a făcut în aşa fel încât să mă ia de acasă 30 de taxiuri, în loc de unul. Am avut un „convoi” de maşini care m-a codus spre servi­ciu. Anul următor mi-a pregătit un double-de­cker cu o trupă de lăutari înăuntru care să mă plimbe puţin prin Bucu­reşti. Nu prea îmi plac mie lău­tarii aşa că am reuşit să scap. Am mai păţit una la un res­taurant. Os­pătarii mi-au adus un tort din partea casei, care s-a dovedit a fi din mă­mă­li­gă de fapt. Dar de departe cea mai tare farsă care mi-a fost făcută s-a întâmplat într-un avion. Stewar­desa a decis subit să anunţe o nouă des­ti­na­ţie, Cluj-Napoca. Toată lumea s-a agitat, dar ne-am liniş­tit când doam­na a spus că a fost o glumă pentru mine.

•  Ai ţinut numărătoarea far­selor?

Cred că s-au strâns câteva mii. Nu le-am numărat.

•  La Radio ZU ce surprize pre­gă­tiţi?

Pe scurt, urmează „Meciul Anului”. Chiar de 1 aprilie începe cam­pania „Capră contra Soacră şi Porcu’ contra Socru”. Două familii se vor lupta pentru un ZUper premiu – un apartament cu 2 camere în valoare de 65.000 de euro. E un concurs pentru tinerii care s-au săturat să stea cu socrii. Timp de o săptămână, o fa­milie scapă de soacră şi adoptă o capră, iar cealaltă familie scapă de socru şi primeşte în casă un porc. Şi pentru ca animalele să nu se plictiseacă, tine­rii vor avea de înde­plinit câte o aroganţă a la ZU în fiecare zi. Cuplul care ne impresionează cel mai mult se alege cu o casă nouă, numai pentru ei.

×
Subiecte în articol: fun