x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Daniela Buruiană faţă cu PRM-ul din care a demisionat

Daniela Buruiană faţă cu PRM-ul din care a demisionat

07 Feb 2008   •   00:00

11:30 "PRM cere Parchetului General anchetarea penală a infractoarei Daniela Buruiană care a escrocat Paramentul României şi Parlamentul European cu peste 100.000 de euro", - comunicat de presă PRM



Deputatul Daniela Buruiană, aleasă în 2004 pe listele PRM şi care a demisionat din acest partid din decembrie 2007, este acuzată că şi-ar fi însuşit sumele destinate organizării cabinetului parlamentar din Brăila.

"A fost aleasă deputat PRM de Brăila, în 2004, şi din suma forfetară pe care o primeşte lunar trebuia să-şi organizeze un cabinet parlamentar, să angajeze un şef de cabinet, secretar. Nu a făcut nimic. La sediul nostru (PRM Brăila - n.r.) este o cameră a deputatului pe care nu a folosit-o niciodată, e magazie de materiale acum", a declarat Ion Aramă, vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene a PRM din Brăila.

Conform acestuia, în trei ani de mandat, Daniela Buruiană a venit doar o dată până în oraşul de la malul Dunării, când a participat timp de o oră la o conferinţă de presă.

PRM Brăila o mai acuză pe Buruiană că vizează utilizarea de fonduri pentru cazare în Bucureşti, în condiţiile în care soţul şi fiica ei deţin câte un apartament. Conducerea PRM Bucureşti a anunţat că va formula şi plângere penală împotriva deputatului.

"PRM cere Parchetului General anchetarea penală a infractoarei Daniela Buruiană care a escrocat Paramentul României şi Parlamentul European cu peste 100.000 de euro", se arată într-un comunicat de presă dat publicităţii în 31 ianuarie de conducerea centrală a PRM.
  • Mediafax

×
Subiecte în articol: magazin