x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun De-a hata-bata

De-a hata-bata

12 Ian 2007   •   00:00
De-a hata-bata

Jocurile erotice si victimele lor colaterale. Jocul e atunci cand esti implicat intr-un sir de actiuni hazlii, caraghioase, care starnesc rasul si amuzamentul. Erotic e ceva legat de dragoste, cu trimiteri la sexualitate si senzualitate. Una plus alta fac "jocul erotic".

Punctul pe G

Jocurile erotice si victimele lor colaterale. Jocul e atunci cand esti implicat intr-un sir de actiuni hazlii, caraghioase, care starnesc rasul si amuzamentul. Erotic e ceva legat de dragoste, cu trimiteri la sexualitate si senzualitate. Una plus alta fac "jocul erotic".

EROTISM/OMUCIDERE. In acest sens, majoritatea isi contureaza mental imaginea unei fetite dulci, cu carnita tanara, cu par negru ca abanosul si stufos precum gazonul, imbracata in dantela neagra, legata strans de manute si manutele legate fedeles de tablia patului. Dupa care, distractia. Adica domnul o sa scoata de la spatele musculos o esarfa opaca, pentru suspans. Ori pentru ca lui ii e jena sa iasa cu echipamentul in vazul lumii, ori pentru ca ea sa nu poata anticipa miscarile. Desi posibilitatile sunt reduse. Fie domnul va trece, dupa un scurt preludiu - de altfel singurul ceva mai interesant: ori o manjeste cu frisca sau uleiuri ca sa lunece pielicica mai bine, ori ii picura gheata pe trupusor ca sa vada cum zvacneste mititica de parca ar fi conectata la 2.20, ori o gadila cu o pana de gasca sa vada cum tremura de asta data mititica, in caz ca nu moare de ras - la copulatie, fie o va-mpusca sau macelari. Cam astea sunt cele doua optiuni, din care prima seamana in continuare a joc erotic, in vreme ce a doua e crima cu premeditare.

Totusi, rezumandu-ne la fericita varianta nr. 1, ma tot gandesc de ce supravietuieste ea sub denumirea de joc erotic. Adica eu cand zic "joc" ma si intorc in timp cand intepam papusile in fund, cu seringa, si le umpleam cu apa ca sa le tratez. Iata distractia! In consecinta, ma straduiesc sa inteleg care e partea hazlie din treaba cu catusele, sexul in lift sau cum am vazut eu pe un site sexul cu parintii in camera, cand bietii se uita la tv, sexul in zapada (asta mi se pare de-a dreptul criminal), sexul sub masa de la restaurant (departe de a fi distractiv, pare vecin cu obscenitatea - cu amenda pentru deranjarea linistii publice), sexul in taxi (risti sa-i distragi atentia soferului si sa intri in pom - ma rog, seamana un pic cu jocul de-a moartea, dar nu de-a erotismul) sau, desigur, sexul in parcuri (unde probabil hazul e al celor care se holbeaza la tine ca la filme xxx).

ANUSKA - Poponete vesele

Am petrecut Revelionul acasa. Chermeza asezata. Cu rasete zgomotoase, nu chiote. Cu bancuri deocheate, nu badaranisme. Cu chef si voie buna, nu macheli inecate in come alcoolice. Am rezistat tentatiei de a petrece intr-un club vestit de fite. Perspectiva? Aveam sa petrec noaptea cu geanta de gat, de vreme ce n-o puteam lasa la garderoba, iar locuri la mese nu erauk pentru ca, nu-i asa, in club nu te duci sa zaci cu moalele pe tare! In fine, Anul Nou urma sa ma surprinda cu burta goala, caci nu intentionam sa ma lupt cu nimeni ca sa-mi astampar matu’ cu vreun sandvis uscat de la bufet. E drept ca si io-s nitel cam mofturoasa si am pretentii de petreceri cu scaun, masa si ring de dans, toate luate separat si totusi impreuna. Asa cum prefer apartamentul cu bucatarie, baie, living si dormitor, nu cu o unica chiuveta in care sa curat si cartofi, sa scuip si apa de gura. Nici n-am apucat deci sa imi pun fireasca intrebare "cum ar fi fost daca ma duceam", pentru ca mi-au aratat astia de la televizor. Care erau acolo si intrebau vedetele prezente la fata locului care mai de care de la ce casa de moda si-a achizitionat vestimentatia si cat banet a dat pe ea. Ce m-a scos insa din sarite si m-a facut sa ma pup singura ca nu m-am dus (de vreme ce n-aveam de gand sa ma intolesc cu o textila care sa aiba nume propriu cum am si eu) este faptul ca aceiasi reporteri s-au dus si in "jumatatea cealalta" a clubului. La saracie, se vede treaba, unde fetele, culmea!, nu aruncasera cu banii pe fereastra pentru Revelion si se imbracasera cu ce aveau prin sifonier asa, mai pentru ocazii. Fireste, dumnealor nu le-au aratat pe sticla decat ochii. Ca toalele erau no-name, deci n-aveau ce cauta pe ecran. Sa fi fost oare restul doar o reclama mascata la toale de firma? Caci daca nu, domnii de la televizor mai au mult de invatat despre politicile de nondiscriminare. Adica, atunci cand nu faci diferente intre oameni si egalii lor. Deci tot oamenii. De pilda, cand filmezi si un fund acoperit cu jdemii de euro si unul acoperit numai cu vreo cateva zeci. Cine stie, s-ar putea ca ala mai sarac sa fie si al mai sprintar...

×