x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Dependente de cumpărături

Dependente de cumpărături

de Oana-Maria Baltoc    |    31 Iul 2009   •   00:00
Dependente de cumpărături

Carrie Bradshow din serialul "Totul despre sex" a deschis drumul unui întreg alai de personaje de film dependente de cumpărături, fashion victims, pe scurt, în pas cu moda.



În cinstea simpaticei Rebecca Bloomwood, interpretată de actriţa Isla Fisher, în filmul "Mă dau în vânt după cumpărături", săptămâna trecută s-a organizat la Diverta Magheru o prezentare de modă care a însemnat de fapt lansarea pe piaţa din România a DVD-ului cu acelaşi film. În cadrul showului, manechinele au defilat îmbrăcate în ţinute similare celor create pentru "shopaholica" Rebecca Bloomwood de designerul Patricia Field (care a realizat costumele pentru "Sex And The City" şi "The Devil Wears Prada").

COPIE LA INDIGO. Dacă vestimentaţia personajului din film v-a fermecat, puteţi să recreaţi stilul shopaholicei newyorkeze combinând ţinute de la branduri prezente şi la noi în ţară (Debenhams, Catwalk, Aldo, Olsen, Forever 18 şi Kipling). Machiajul modelelor care au întruchipat-o pe Rebecca Bloomwood a fost asigurat de specialiştii Avon, iar coafurile au fost realizate de Marian Cotoi. Bineînţeles, fetele au păşit pe melodiile interpretate de Amy Winehouse şi Neyo, coloana sonoră a peliculei. Şi încă o veste bună pentru dependentele de cumpărături. Până la 21 august, la achiziţionarea unui DVD "Mă dau în vânt după cumpărături" din magazinele Diverta, se oferă un voucher cu discount de 10% utilizabil în magazinele amintite, în timp ce clientele respectivelor magazine vor primi, la achiziţionarea de produse în valoare de 150 de lei, un voucher similar cu reducere de 30% pentru cumpărarea DVD-ului.

×
Subiecte în articol: life & style carrie bradshow