x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Din pat în pat, spre tronul de “regină”

Din pat în pat, spre tronul de “regină”

de Dana Cobuz    |    24 Sep 2008   •   00:00

După modelul personajelor din “Tânăr şi neliniştit” şi din alte seriale “soap opera” fabricate în SUA, vedetuţele mioritice îşi schimbă între ele partenerii ca pe şosete şi n-au nici o problemă dacă trebuie să mai treacă încă printr-un pat pentru a deveni “mai celebre”.

După modelul personajelor din “Tânăr şi neliniştit” şi din alte seriale “soap opera” fabricate în SUA, vedetuţele mioritice îşi schimbă între ele partenerii ca pe şosete şi n-au nici o problemă dacă trebuie să mai treacă încă printr-un pat pentru a deveni “mai celebre”.

Azi cu ăsta, mîine cu prietenul prietenei mele, poimâine cu prietenul prietenului (de-acum fostei) prietenei. Un algoritm simplu, pe care l-au prins din mers tinerele vedetuţe din Românica noastră mondenă. Pe scena mare a showbiz-ului şi în culisele vieţii de club, personajele sunt cam aceleaşi. De plictiseală (în cazul bărbaţilor) sau din dorinţa de a fi cu un pas mai aproape de tronul de “regină” (vorbim aici despre femei), personajele noastre îşi schimbă între ele partenerii mai ceva ca în “Tânăr şi neliniştit”. E doar un altfel de swing, să-i zicem un swing semidecent...

Celebritatea ţi-o câştigi fie prin talent, fie încercând duritatea unei saltele sau a alteia.

Sau a alteia... Şi, dacă talentul e mai răruţ, saltele sunt, slavă Domnului! Se vede cu ochiul liber, doar uitându-te la tabloul showbiz-ului autohton.

 

Unu’ după altu’

După scandalul cu pozele deocheate care au circulat pe internet, după nefericita experienţă amoroasă cu Marcel (patronul clubului Dumars), lăsată cu cafteli şi vânătăi, Cristina Spătar şi-a făcut bagajele şi a plecat din ţară. După doi ani de absenţă s-a întors pe plaiurile natale nou-nouţă şi imaculată, la braţul unui italian, Mirco Maschio pe numele lui. Reflectoarele s-au aprins din nou pentru “regina R’n’B”, care, vorbeşte lumea, mai dădea câte un telefon, din cabina de machiaj, fotbalistului Zicu sau lui Marian Ionescu de la Direcţia 5. Italianul... italian: i-a dat papucii cu toc Cristinei, să şi-i cureţe singurică. Şi i-a curăţat “regina”, dar nu singurică, ci cu ajutorul celui care i-a devenit şi soţ, afaceristul Alin Ionescu. Ce s-a întâmplat cu personajele masculine din această poveste? Păi Marcel cel cu Dumars a devenit tatăl unei fetiţe, concepute cu o altă blondă din showbiz – Roxana din trupa Trident, Mirco Maschio s-a cuplat cu diverse fete, printre care şi Cristina Rus, iar Marian Ionescu nu duce lipsă de alte şi alte femei.

Gina Pistol, un iepuraş atât de simplu, după vorbă, după port, nu a fost nici ea vreo uşă de biserică. Despre foştii ei, numai de bine. Nu putem însă uita episodul în care Ginuţa a rămas cu buza umflată (şi nu neapărat în urma unei operaţii estetice) văzîndu-l pe Codin “Poponeţ” Maticiuc la braţul celei mai bune ei prietene, Ana Maria Ferenţ. Cea din urmă, vulnerabilă şi consolabilă după divorţul de businessman-ul Marcel Toader (actualmente la un pas de altar cu Gabriela Cristea), a căzut în păcatul de a se combina cu Poponeţ, care tocmai o lăsase pe Gina după o relaţie care durase un an. Urmarea: Pistol a şters numărul de telefon al lui Ferenţ din agendă şi se face că nu o vede când dau nas în nas la petreceri.

De atunci au trecut doi ani, dar nici o şansă de armistiţiu.

 

Fără violenţă!

Delia Matache a încercat de tinerică combinaţii dubioase. Devenită celebră ca jumătatea blondă a trupei N&D, Matache s-a prins că asocierea cu un bărbat potent financiar îi face bine la notorietate.

S-a prins de braţul afaceristului Florin Moldoveanu şi rău a făcut, pentru că s-a cam... învineţit. Dar viaţa merge mai departe şi mai departe a mers şi Delia, la Edi Iordănescu, fiul celebrului antrenor de fotbal Puiu Iordăneascu. Nici în combinaţia asta nu i-a fost prea bine, “fizic” vorbind. În cele din urmă s-a oprit la un coleg de breaslă, Matteo, care de curând a fost surprins de paparazzi la sânul unei alte blonde.

Concluzia: Delia n-are noroc în dragoste, dar cota i-a crescut niţel graţie schimbării partenerilor de pat.

Precum cele de mai sus mai sunt multe alte vedetuţe pe care le-am putea aminti pentru acelaşi motiv: folosirea paturilor drept trepte către tronul de regină. N-am putea însă încheia această trecere în revistă fără a zăbovi un pic asupra cazului unei mai nou intrate în această lume, Miss Playboy Andreea Spătaru. Zilele în care nu e prezentă în ziare pe motiv de un nou iubit sunt rare precum sărbătorile din calendarul ortodox. De Ion “Boschet” şi pumnii lui viguroşi am citit peste tot, că l-a falimentat pe Ciprian Nistor, fostul iubit al Adinei (şi ea fostă, dar “Heaven”), de asemenea. Au urmat “Schumi” şi, mai nou, “Sorin a lu’ Capone”, doi “băieţi răi”.

Lista rămâne însă deschisă atât pentru Andreea, cât şi pentru celelalte regine ale saltelelor.

×
Subiecte în articol: moravuri