x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Distractie 120% la Antena 1

Distractie 120% la Antena 1

22 Dec 2004   •   00:00



CRACIUN



Zilele de Craciun vor fi sarbatorite cu mare fast de catre Antena 1, care a pregatit pentru telespectatorii sai un adevarat spectacol presarat din belsug cu surprize: 20% mai mult spectacol sunt cuvintele de ordine in aceste zile de sarbatoare.
SEBASTIAN S.EDUARD

"Folclorul contraataca" si de Craciun
Acest lucru se traduce prin emisiuni in editie speciala, programe noi, dar si povesti cinematografice magice si filme de mare clasa.

AJUN. In Ajun de Craciun, Antena 1 ofera o superproductie de mare clasa: "Contele de Monte Cristo", cea mai noua ecranizare a celebrului roman al lui Alexandre Dumas, in care rolul principal e interpretat de James Caviezel, actor propulsat recent la statut de superstar de controversatul film "Patimile lui Cristos". De la ora 22:45, telespectatorii pot urmari spumoasa comedie "Tatal miresei", in care Steve Martin si Diane Keaton trebuie sa se acomodeze cu ideea ca fiica lor s-a facut mare si vrea sa se marite.

CRACIUN. De Sarbatori, micutii vor avea ocazia sa vada in fiecare zi noi episoade din serialele de desene animate cele mai iubite: "Gadget si gadgetinii", "Copiii Lunii", "Printesa Sissi", "Jim Button", "101 dalmatieni", "Timon si Pumbaa".

De la ora 16:30, Crina Matei va asteapta la o editie speciala a emisiunii "Cei mai frumosi ani". Cele doua echipe conduse de Alexandru Arsinel si Stela Popescu va invita sa cantati alaturi de ele cele mai frumoase colinde si cantece de Craciun, dar sa va si amuzati cu actorii si interpretii Emilia Popescu, Aurel Tamas, Fuego si Veta Biris, Dorel Visan, Nicu Constantin, Alexandru Lulescu, Marius Teicu, Olimpia Panciu, Dida Dragan si Andra.

Spectacolul continua de la ora 20:15, atunci cand Antena 1 isi "supune" telespectatorii unui "Examen de Mos Craciun". Producatorii emisiunii ne asigura ca veti avea parte de surprize uluitoare: cinci vedete - printre care se numara Catalin Botezatu, Maria Carneci si Falemi - incearca sa profite de pe urma faptului ca Mos Craciun si-a pierdut memoria, aducand in platou fiecare cate un Mos Craciun fals. Pentru a-l descoperi pe cel adevarat, Alin Sorescu, Rocsana Marcu, Selena, Andra, Catinca Roman, Daniela Gyorfi, Adina Halas, Anne’s, Sensual ii vor supune la diverse probe pe "candidati".

Antena 1 a programat, de la ora 22:30, unul dintre cele mai frumoase filme de dragoste din ultimii ani: "Pasiune neimblanzita", cu Matt Damon si Penelope Cruz in rolul a doi indragostiti care incalca regulile rigide ale timpului si societatii in care traiesc, dar consecintele sunt tragice.

A DOUA ZI. Pe 26 decembrie, de la ora 08:00, cei mici vor putea vedea desenele animate "Vreau sa zbor", urmate de superbul film clasic "Hook", regizat de Steven Spielberg, cu Robin Williams, Dustin Hoffman si Julia Roberts. De la 13:15, aventura vine in tromba la Antena 1 cu filmul "Dungeons & Dragons", ecranizarea spectaculoasa a unui celebru joc fantastic, in care un regat magic trebuie salvat de dragoni si de vrajitori malefici. In rolurile principale: Jeremy Irons si Thora Birch.

Click pentru a mari imaginea
Crina Matei are invitati unul si unul

De la ora 20:15, Andreea Banica si Ionut Dolanescu au invitat la "Folclorul contraataca" vedete de... vedete. Florica Zaha, Dinu Iancu Salajeanu, Niculina Stoican, Maria Carneci si Constantin Bahrin i-au provocat la un duel muzical pe colegii lor Giulia, Talisman si Stigma. Fiind o zi speciala, Marinica le va face cadouri prezentatorilor Andreea Banica si Ionut Dolanescu, iar acestia isi vor face cadou cate o melodie speciala de Sarbatori.

Programul special al Antenei 1 continua duminica, 26 decembrie, de la ora 21:15, cu un show Divertis, intitulat: "Gala Premiilor 2004 - Serbarea de iarna". Ca in fiecare an, grupul Divertis acorda premii unor evenimente si oameni care au marcat viata romanilor peste an. Duminica, la Antena 1, printre castigatori se vor afla cateva clanuri mafiote, unul sau doi baroni local si chiar lupta anticoruptie. Un premiu deosebit il vor acorda cei de la Divertis la categoria "eroarea 2004", doctorul Ciomu castigand detasat. "Ursul", "Iepurasul" si "Bunicuta" se vor numara si ei printre castigatorii serbarii Divertis. De la ora 22:30, frumoasa Halle Berry e acuzata ca si-a ucis sotul plin de bani in thriller-ul "Nevasta de om bogat".

A TREIA ZI. In a treia zi de Craciun, de la ora 09:00, Tim Allen vine la Antena 1 in comedia "Cine este Mos Craciun?", in care joaca rolul unui agent de publicitate care e obligat peste noapte sa devina Mos Craciun.

Ultima editie a emisiunii "Cei mai frumosi ani" din acest sezon se va difuza pe 27 decembrie, cu incepere de la ora 21:15. Si de aceasta data, alaturi de capitanii permanenti de echipe, se vor afla vedete iubite de catre publicul din Romania: Adrian Enache, Cornelia Catanga, Andra si Benone Sinulescu, care vor canta cele mai indragite cantece de petrecere ale romanilor: "Trec tiganii", "Asa beu oamenii buni", "Canta-mi lautare", "Inima de tiganca". Invitatii speciali ai Crinei Matei sunt Taraful din Clejani si Nelu Ploiesteanu.

Spectacolul continua...
Pentru cei mici, aflati in vacanta, programele de sarbatoare continua si dupa cele trei zile de Craciun.. Pe 28 decembrie, copiii il vor descoperi, tot de la ora 09:00, pe "Mos Craciun Junior", adica fiul cam iresponsabil al Mosului, intr-o comedie cu Lauren Holly si Judd Nelson, in timp ce, pe 29 decembrie, cei mici vor putea afla ca prietenii si familia sunt mai importante decat orice in comedia plina de aventuri si stralucire "Ce-si doreste Richie Rich?", in care micul mostenitor al unei familii foarte bogate descopera cum ar fi fost lumea daca el nu s-ar fi nascut niciodata.
×
Subiecte în articol: craciun moş crăciun antena