x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Documentar - Penitenciar

Documentar - Penitenciar

de Raluca Grintescu    |    05 Ian 2007   •   00:00
Documentar  -  Penitenciar

Un raid prin cele mai periculoase nchisori din America

Un raid prin cele mai periculoase nchisori din America

Seria de documentare "Penitenciar", difuzata de National Geographic Channel, ne plimba prin institutiile unde criminali inraiti incearca sa incalce regulile in fiecare zi, iar gardienii se straduiesc sa-i tina in frau. "Bande in razboi" prezinta o inchisoare din California, unde detinutii pun la cale, chiar de dincolo de gratii, asasinate ale rivalilor. "Universitatea criminalilor", asa cum a fost poreclita de cei incarcerati, isi are propriul sistem ierarhic. "Pradatori dupa gratii" ajung intr-o inchisoare din Ohio pentru a cunoaste un ucigas cu sange rece si fara remuscari, care se joaca cu sistemul de detentie dupa bunul sau plac. "Maxima securitate" viziteaza penitenciarul Oak Park Heights din Minnesota, unde criminalii, violatorii si piromanii sunt tinuti inchisi aproape in permanenta.
  • National Geografic / Penitenciar / Documentar / Luni / 22:00 si 23:00

    NU STIAM ASTA. In noua serie "Nu stiam asta", cercetatorii britanici Richard Ambrose si Jonny Phillips isi propun sa explice stiinta extraordinara, ascunsa dincolo de cele mai neobisnuite obiecte. Ei recreeaza diverse cascadorii, una dintre ele fiind cea a "omului zburator" dintr-un cunoscut spot publicitar la adeziv pentru tapet, pentru care Jonny se lasa lipit de o placa si balansat deasupra unei ape cu ajutorul unei macarale. Richard si Jonny patrund, de asemenea, in lumea cauciucului, pentru a testa anvelopele. Dupa ce petrec ceva timp pe o pista alaturi de un extraordinar cascador, ei se indreapta catre centrul de testare Dunlop - The Burst Cell - pentru a urmari cum un cauciuc de Boeing 737 este supraincalzit pana la distrugere.
  • National Geografic / NU STIAM ASTA / Documentar / Duminica / 20:00

    X-TESTERS. Credeti in OZN-uri, creaturi subacvatice si uriasi? Pentru cei care cred, dar si pentru cei care sunt sceptici, Discovery Channel are programul perfect: "X-Testers". O serie absolut noua, cu un duet real de tipul "Mulder si Scully", care ii poarta pe telespectatori prin toata lumea, pentru a demonstra sau infirma diverse cazuri de aparitii bizare. "X-Testers" incearca sa reconstituie evenimente paranormale, prezentand atat dovezile, cat si evenimentele in sine, dar intr-o maniera amuzanta si incitanta pana la extrem. Seria le prezinta telespectatorilor un duet unic in lumea efectelor speciale: Clark James si Patrick Denver, un adevarat guru in domeniu.
  • Discovery Channel / X-TESTERS / Documentar / Sambata / 16:00
  • ×