x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun E la modă stilul black cat

E la modă stilul black cat

de Catalina Iancu    |    13 Noi 2009   •   00:00
E la modă stilul black cat
Sursa foto: Mike Segar/Reuters

Dacă "de la ruşi vine ploaia", din Cizmă vine noua modă! Gatti di Roma, adică pisicile care au liberă trecere chiar şi printre vestigiile din capitala imperiului antic, i-au inspirat probabil pe creatorii italieni (şi nu numai), astfel că, în patria modei se poartă stilul "black cat".



Pentru sezonul rece, magazinele se întrec în a oferi doamnelor haine cu tăieturi, croieli şi contururi cel puţin ciudate, ce te duc cu gândul la atitudinea felinelor: senzuale, exotice, agresive ori leneşe. Astfel, negrul domneşte atât prin celebrele magazine, cât şi prin garderobe: de la rochii, fuste, sacouri, pantaloni, şi până la cizme, genţi, curele, eşarfe, tunici şi trenciuri, mai toate ţinutele au o tentă întunecată, plină de mister.

Combinaţiile din piele, dantelă sau tricotajele sunt completate de accesorii black. Aşadar, nici o vestimentaţie fără blană - naturală sau sintetică - dacă nu haina în întregime, măcar un guleraş, un volănaş, mănuşi, manşete, gentuţă sau cercei din blăniţă, ba chiar şi bentiţele dotate cu urechi. Dar nu numai marii creatori italieni precum Emporio Armani sunt fascinaţi de eternul negru, ci şi alţi designeri celebri din întreaga lume s-au încadrat, în sezonul toamnă-iarnă în tendinţa dark: Calvin Klein sau Christian Dior, precum şi renumita casă de modă Gucci.

×
Subiecte în articol: life & style