x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Era să-şi piardă dantura în timp ce râdea de coafura unei colege

Era să-şi piardă dantura în timp ce râdea de coafura unei colege

de Jurnalul National    |    05 Feb 2008   •   00:00

O membră a Parlamentului taiwanez s-a amuzat atât de tare de noua coafură a unei colege de partid încât a fost cât pe ce să-şi piardă dantura, în timp ce râdea cu gura până la urechi, în faţa camerelor TV.



O membră a Parlamentului taiwanez s-a amuzat atât de tare de noua coafură a unei colege de partid încât a fost cât pe ce să-şi piardă dantura, în timp ce râdea cu gura până la urechi, în faţa camerelor TV. Chu Feng-chih din cadrul Partidului Naţionalist, aflat în opoziţie, s-a amuzat copios pe seama colegei, Hou Tsai-feng, care, cu prilejul deschiderii noii sesiuni a Legislativului, a apărut pe cap cu ceea ce părea a fi o perucă. 'ţi-a crescut părul la loc?', a întrebat Chu, în timp ce râdea cu poftă. Brusc, însă, ea s-a oprit din râs şi şi-a pus mâinile la gură, pentru a evita să-şi piardă dantura falsă, care tocmai îi ieşise afară. Jenantul episod a fost transmis în direct la televiziunea naţională, care a prezentat deschiderea noului Parlament, format după alegerile de la 12 ianuarie.
Colega de partid, Hou, îşi răsese părul din cap înainte de alegeri, pentru a demonstra că se află într-o situaţie disperată. Acest gest se pare că a atras simpatia populaţiei, care a ales-o în Legislativ. 'Morala este că trebuie să ne spălăm pe dinţi zilnic', a declarat Chu, după reintroducerea danturii în gură.

×
Subiecte în articol: magazin