x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Este Pro zâmbăreaţa

Este Pro zâmbăreaţa

de Roxana Ioana Ancuta    |    05 Dec 2008   •   00:00

Raluca Arvat: "Nu zâmbesc pentru că ar fi trecut în fişa postului"



  • Te-ai gândit vreodată să te întorci în Braşov? Te mai leagă şi altceva de Bucureşti, în afară de serviciu? 
Sigur că m-am gândit. Braşovul rămâne oraşul meu de suflet şi este foarte-foarte frumos. Atunci când o să simt că vreau să mă întorc la Braşov, am s-o fac fără regrete, dar nu a sosit încă acel moment. Deocamdată mi-e bine în Bucureşti, de care, în afara serviciului, mă leagă iubitul meu, prietenii, colegii, aşa cum se întâmplă oricui în oricare alt oraş, nu ?

  • Nu simţi că ai ajuns la o saturaţie prezentând de atâţia ani ştirile sportive?
Sir Alex Ferguson este antrenor la Manchester United din 1986, Jay Leno este gazda "The tonight show" la NBC din 1992, Andreea Esca prezintă ştirile Pro TV din 1995, aşa că aş numi-o mai degrabă stabilitate. Îmi place foarte mult ceea ce fac, iar munca în televiziune nu e doar cea din faţa camerelor, fiecare prezentator de la Ştirile Pro Tv din sport face şi editare de ştiri, deci şi o parte din munca din spatele camerelor.

  • Eşti una dintre cele mai zâmbăreţe feţe de pe micul ecran. Nu ţi-a spus nimeni că zâmbeşti, totuşi, foarte mult?
Sigur că nu pot să mulţumesc pe toată lumea. Unii apreciază optimismul meu, alţii nu, unora le place că zâmbesc, altora li se pare prea mult. Eu sunt un om optimist şi vesel, aşa sunt eu, nu zâmbesc pentru că ar fi trecut în fişa postului. Normal că, dacă e vorba despre o întâmplare tristă, nu sunt cu gura pâna la urechi... În general, însă, ştirile din sport nu sunt atât de grave ca cele generale. Dacă ai pierdut un meci sau o calificare, nu se termină lumea, vine următorul meci, când ai şansa să învingi. Nu e ca în cazul unui accident sau al unui incendiu, acolo unde pierderile pot fi pentru totdeauna.

  • Care este cea mai mare greşeală pe care ai făcut-o în timp ce prezentai?
Am uitat cândva un scor şi l-am inventat, evident că nu a fost cel corect.

  • Ce gen de competiţie sportivă ţi-ar plăcea să comentezi?
Cred că o întrecere de schi şi poate Formula 1...

  • Care este cea mai emoţionantă întâmplare pe care ai trăit-o până acum?
Când am intrat la facultate în ‘94 şi tata m-a aşteptat acasă să mă felicite şi avea ochii plini de lacrimi, nu-l mai văzusem aşa niciodată.

  • Ce se spune despre tine cel mai des ?
Că sunt o "zâmbăreaţă".

"Nu pot să mulţumesc pe toată lumea. Unii apreciază optimismul meu, alţii nu, unora le place că zâmbesc, altora li se pare prea mult. Eu sunt un om optimist şi vesel"
Raluca Arvat, prezentator al ştirilor Pro TV din sport

×
Subiecte în articol: vedete