x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun EURO 2008 / Arrigo Sacchi: Italia a arătat precum un Ferrari fără benzină

EURO 2008 / Arrigo Sacchi: Italia a arătat precum un Ferrari fără benzină

de Ovidiu Ciutescu    |    10 Iun 2008   •   00:00
EURO 2008 / Arrigo Sacchi: Italia a arătat precum un Ferrari fără benzină

12:11 • Arrigo Sacchi, a comentat înfrângerea suferită de italieni în faţa Olandei, scor 0-3, folosindu-se de cuvinte retorice. Astfel, fostul selecţioner a spus că naţionala lui Donadoni a arătat ca un Ferrari fără carburant, pentru că nu mai are motivaţie.

Arrigo Sacchi, a comentat înfrângerea suferită de italieni în faţa Olandei, scor 0-3, folosindu-se de cuvinte retorice. Astfel, fostul selecţioner a spus că naţionala lui Donadoni a arătat ca un Ferrari fără carburant, pentru că nu mai are motivaţie.

CRITICI. "Italia de ieri a fost ca un Ferrari fără benzină pentru că fără o justificare nu se poate. Optimismul şi bucuria nu au fost niciodată aliatele noastre într-un meci. Italia a obţinut rezultate după ce a fost criticată şi după ce s-au iscat scandaluri", a declarat pentru Gazzeta dello Sport Arrigo Sacchi. Sacchi a fost antrenorul Italiei în perioada 1991-1996. La Cupa Mondială din 1994, cu Sacchi pe banca tehnică, italienii au ajuns până în finală unde au fost învinşi la penalty-uri de Brazilia. Sacchi, în vîrstă de 62 de ani, nu a jucat niciodată fotbal profesionist, el fiind vînzător de pantofi înainte de a deveni antrenor. După primele două meciuri ale Grupei C, Olanda este lider, cu 3 puncte, fiind urmată de Franţa şi România, fiecare cu un punct, iar Italia este pe ultima poziţie, cu 0 puncte. În etapa viitoare a grupei, la 13 iunie, vor avea loc meciurile Italia-România şi Olanda-Franţa.

 

×
Subiecte în articol: magazin sacchi