x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun EURO 2008 / Ivica Vastic, cel mai bătrîn marcator în istoria europenelor

EURO 2008 / Ivica Vastic, cel mai bătrîn marcator în istoria europenelor

de Ovidiu Ciutescu    |    13 Iun 2008   •   00:00
EURO 2008 / Ivica Vastic, cel mai bătrîn marcator în istoria europenelor

12:14 • Mijlocaşul austriac Ivica Vastic, în vîrstă de 38 de ani şi 257 de zile, a devenit cel mai în bătrîn fotbalist care a marcat la un Campionatul European, după ce a înscris din penalty golul egalizator în meciul cu Polonia, încheiat cu scorul de 1-1.

Mijlocaşul austriac Ivica Vastic, în vîrstă de 38 de ani şi 257 de zile, a devenit cel mai în bătrîn fotbalist care a marcat la un Campionatul European, după ce a înscris din penalty golul egalizator în meciul cu Polonia, încheiat cu scorul de 1-1.

RECORD. În clasamentul celor mai vîrstnici marcatori din istoria europenelor, Vastic este urmat de portughezul Nene, care la 34 de ani şi 213 zile a marcat golul victoriei naţionalei sale împotriva României, scor 1-0, la Campionatul European din 1984. Convocarea jucătorului de origine croată în lotul Austriei este oarecum surprinzătoare, deoarece Ivica Vastic, care în prezent evoluează la formaţia austriacă LASK Linz, a jucat ultima dată pentru Austria în august 2005, într-un amical cu Scoţia. Austria si Polonia au terminat, joi, la egalitate, scor 1-1, în al doilea meci al Grupei B, unde Croaţia este lider cu şase puncte în urma victoriei cu Germania, scor 2-1.

×
Subiecte în articol: magazin