x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun EURO 2008 / Polonezul Ledwon a fost găsit spînzurat în propria casă

EURO 2008 / Polonezul Ledwon a fost găsit spînzurat în propria casă

de Ovidiu Ciutescu    |    12 Iun 2008   •   00:00
EURO 2008 / Polonezul Ledwon a fost găsit spînzurat în propria casă

14:01 • Internaţionalul polonez, Adam Ledwon, a fost găsit spînzurat, miercuri seară, în locuinţa proprie din oraşul austriac Klagenfurt, de către un coechipier de la echipa sa de club Austria Karnten, informează AFP.

Internaţionalul polonez, Adam Ledwon, a fost găsit spînzurat, miercuri seară, în locuinţa proprie din oraşul austriac Klagenfurt, de către un coechipier de la echipa sa de club Austria Karnten, informează AFP.

SINUCIDERE? "Cadavrul lui Ledwon a fost descoperit de colegul său, Patrick Wolf, care a trecut pe la el în acea seară. Am pierdut unul dintre cei mai buni fotbalişti ai echipei, o fiinţă umană nu mai poate fi înlocuită", a spus oficialul clubului austriac, Iliane Zayic. Adam Ladwon (34 de ani) a îmbrăcat de 18 ori tricoul naţionalei Poloniei pentru care a reuşit un gol, însă nu a fost oprit de selecţionerul Leo Beenhakker în lotul pentru EURO. Ladwon a mai evoluat în cariera sa la GKS Katowice, în ţara natală, apoi între 1997 şi 1999 a făcut parte din lotul lui Bayer Leverkusen, iar din sezonul trecut s-a transferat la Austria Karnten. Acesta avea şi naţionalitate germană, era căsătorit şi avea trei copii.

×
Subiecte în articol: magazin