x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun EURO 2008 / Primii huligani arestaţi!

EURO 2008 / Primii huligani arestaţi!

de Ovidiu Ciutescu    |    08 Iun 2008   •   00:00

00:40 • Poliţia austriacă a arestat sîmbătă noapte şapte suporteri germani în oraşul Klagenfurt, după ce s-au iscat mai multe incidente cu suporterii polonezi, au anunţat forţele de ordine.

Poliţia austriacă a arestat sîmbătă noapte şapte suporteri germani în oraşul Klagenfurt, după ce s-au iscat mai multe incidente cu suporterii polonezi, au anunţat forţele de ordine.

 

POLIŢE VECHI. Naţionalele Germaniei şi Poloniei se vor întîlni într-un meci care va avea loc duminică, în Grupa B, iar poliţia a mobilizat un număr sporit de forţe de ordine pentru a nu se repeta incidente care au avut loc între fani în 2006, la Dortmund, în timpul Campionatului Mondial.  "După ce atmosfera dintre cele două grupuri, care numărau fiecare aproximativ 100 de persoane, a devenit mai agresivă, poliţia a trebuit să intervină pentru ca situaţia să nu escaladeze", au explicat reprezentanţii poliţiei. Poliţia a anunţat în cursul zilei de sîmbătă că doar cîteva mii de fani au ajuns în oraş, dar că pentru duminică se aşteaptă sosirea a încă 60.000. În Klagenfurt, poliţia austriacă este ajutată de cea din Germania, care depistează huliganii, dar şi de poliţişti polonezi.

 

×
Subiecte în articol: magazin