x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Eva Longoria vorbeşte pentru prima dată despre divorţ

Eva Longoria vorbeşte pentru prima dată despre divorţ

15 Mar 2011   •   16:15
Eva Longoria vorbeşte pentru prima dată despre divorţ

Eva Longoria a decis să se destăinuie pentru prima dată după recentul divorţ de Tony Parker. Ea a ales să facă asta în paginile revistei Allure, unde priveşte galeş de pe copertă. Interviul este însoţit de un pictorial  seducător, care ne arată o Eva Longoria frumoasă şi împlinită, în ciuda evenimentelor neplăcute prin care tocmai a trecut. „Încerc să trec cât mai demn şi graţios posibil prin tot acest eveniment, fără dramatisme”, povesteşte actriţa, care tocmai a împlinit 36 de ani săptâmâna trecută.

„Acum trebuie să îmi găsesc din nou calea, şi nu sunt  obişnuită cu astfel de căutări. Sunt obişnuită să fiu tot timpul în avion, zburând pentru a ajunge să văd un meci de baschet...de câte ori vorbesc despre asta, îmi vine să plâng...a fost greu. Foarte greu”, se destăinuie Longoria. Însă actriţa pare să privească optimist în viitor. „Sunt într-o fază de tranziţie, stabilind o nouă rutină, şi îmbrăţişez pe deplin această stare”, spune Longoria.

Ea recunoaşte că oamenii din viaţa sa, şi mai ales prietenele, au susţinut-o foarte mult în toată această perioadă. „Ştii, unii oameni colecţionează farfurii, timbre şi monede. Eu colecţionez oameni. Colecţionez femei extraordinare, deştepte şi interesante”, mărturiseşte ea.

În plus, ea dovedeşte că nu şi-a pierdut simţul umorului, povestind cu haz despre primul său loc de muncă. „Primul meu job a fost la Wendy’s (restaurant de tip fast-food n.r.). Îmi amintesc şi acum ordinea în care trebuia să aşez ingredientele peste burger: maioneză, ketchup, murături, ceapă, roşii, salată, muştar. Doriţi şi carfofi prăjiţi?”, se mai destăinuie protagonista serialului Desperate Housewives. (foto: celebitchy.com)

 

×
Subiecte în articol: divort eva longoria