x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun EXCLUSIV / Lucia Uhrakova şi Ritta Borbas vin la Oltchim

EXCLUSIV / Lucia Uhrakova şi Ritta Borbas vin la Oltchim

de Ovidiu Ciutescu    |    10 Iun 2008   •   00:00
EXCLUSIV / Lucia Uhrakova şi Ritta Borbas vin la Oltchim

14:15 • Campioana României la handbal feminin, Oltchim Rm. Vîlcea, mută spectaculos pe piaţa transferurilor. Avînd ca obiectiv accederea în finala următoarei ediţii a Ligii Campionilor, echipa din Rm. Vîlcea va prezenta miercuri trei jucătoare. „Toate vor fi prezente la Olimpiadă”, anunţă antrenorul Gheorghe Tadici.

Campioana României la handbal feminin, Oltchim Rm. Vîlcea, mută spectaculos pe piaţa transferurilor. Avînd ca obiectiv accederea în finala următoarei ediţii a Ligii Campionilor, echipa din Rm. Vîlcea va prezenta miercuri trei jucătoare. „Toate vor fi prezente la Olimpiadă”, anunţă antrenorul Gheorghe Tadici.

 

TRANSFERURI BOMBĂ. Gabriella Szucs este singurul nume pe care tehnicianul Oltchimului şi al naţionalei României a vrut să-l „transpire” către presă. „Ceea ce vă pot spune este că ele sînt pe drum şi dimineaţă vor face cunoştiinţă cu cei din conducerea noastră. Toate au negociat cu mine, au semnat contracte pe doi ani şi vor fi jucătoare de bază la Oltchim”, a declarat Tadici pentru Jurnalul Naţional. Sursele noastre arată că jucătoarele care vor ajunge la Rm. Vîlcea provin din Ungaria şi Polonia. „Una dintre ele este pivotul Ungariei, puternica Ritta Borbas. Sigur este faptul că mai vine o jucătoare din Polonia, una care evoluează pe linia de 9 metri”, ne-a declarat respectiva sursă. Aceeaşi persoană susţine că la Rm. Vîlcea se mai pregăteşte un transfer bombă, al pivotului echipei maghyare Ferencvasi TF, Lucia Uhrakova!

 

VACANŢĂ. Gheorghe Tadici şi campioanele României s-au întâlnit marţi pentru ultima dată în acest sezon. „A fost o şedinţă în care ne-am urat vacanţă frumoasă şi ne-am felicitat pentru performanţele obţinute în ultimii doi ani. Trebuia să facem asta pentru că este ultima dată cînd ne mai vedem în aceeaşi componenţă”, a spus tehnicianul vâlcean. Ionela Gîlcă a părăsit deja Vîlcea, ea semnînd un contract cu vicecampioana Rulmentul Braşov. De asemenea, Narcisa Lecuşanu va pleca şi ea de la campioana României. „Nu a mai fost dorită de cei care finanţează echipa”, a explicat Tadici. În spatele acestei afirmaţii se ascunde şi o altă variantă, aceea că Lecuşanu a refuzat să mai colaboreze cu antrenorul Oltchimului. Pentru handbalistă există în prezent două oferte venite de la Rulmentul şi Ikaast.

 

×
Subiecte în articol: magazin