x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Face practică la penitenciar

Face practică la penitenciar

de Roxana Ioana Ancuta    |    10 Ian 2008   •   00:00

AndreEA a lipsit aproape doi ani de pe piaţa muzicală. Revenirea a fost de bun augur, mai ales pentru că s-a concretizat într-o colaborare cu trupa Class, re­zultând un album muzical care urmează să apară pe piaţă anul acesta.

AndreEA a lipsit aproape doi ani de pe piaţa muzicală. Revenirea a fost de bun augur, mai ales pentru că s-a concretizat într-o colaborare cu trupa Class, re­zultând un album muzical care urmează să apară pe piaţă anul acesta. 

 

Oricum, în tot timpul cât nu s-a mai aflat în vizorul publiclui, ea n-a stat degeaba. Şi-a făcut firmă de imobiliare, şi-a pregătit terenul pentru un nou început în muzică, a realizat un videoclip şi s-a îndrăgostit. De aproape doi ani trăieşte o poveste de dragoste alături de Traian Spak, un tânăr afacerist.  

 

Declarai că ai o mare dra­goste pentru America şi, de fiecare dată când revii, eşti deprimată vreo lună. De unde dezamăgirea ta pentru Româ­nia?

Nu, nu este vorba despre faptul că aş fi dezamăgită de România. Este adevărat, sunt în­drăgostită de America, de anumite locuri de acolo, dar nu m-aş muta definitiv. Am avut ocazia să plec de tot în America şi n-am făcut-o. Oricum, dacă ar fi, aş sta acolo numai pentru o perioadă limitată de timp şi în favoarea carierei.

 

S-a tot scris faptul că ai co­lec­ţiona diamante...

Nu este ade­vărat aşa ceva. Colecţionez cărţi, lenjerie intimă, CD-uri, DVD-uri, dar nu diamante. Am câteva, nu multe, şi, într-adevăr, îmi plac bi­jute­riile, printre acestea fiind şi multe gablonţuri.

 

Ai început practica la peni­tenciarul Rahova?

Încă nu, dar se va întâmpla cât mai curând şi, sigur, va fi o provocare. Este un proiect care-mi trebuie în cadrul facultăţii (n.r. – e studentă la Psihologie). Sper să-i pot ajuta în vreun fel pe cei de acolo. 

 

Dar cum crezi că îi vei scoate din depresie pe acei de­ţinuţi, după ce le vei lua minţile cu prezenţa ta? Nu ăsta e scopul meu, şi, cum zicea şi tatăl meu, caroseria se mai strică, iar în viaţă rămân alte valori. Dar poate faptul că sunt persoană publică o să-i determine să fie mai comunicativi cu mine.

 

Se spune că fumezi trei pachete de ţi­gări pe zi. În ce fel i-ai cosilia pe alţii să se lase de fumat?

Nu fu­mez atât de mult. Dacă era aşa, aş fi ajuns la spital până acum. M-am apucat de fumat acum vreo trei ani şi eram sigură că nu se va întâmpla niciodată, având în vedere faptul că bunicul meu a murit de cancer la plămâni din cauza ţigărilor. O să mă las la un moment dat. Cum i-aş consilia pe alţii împotriva fumatului? Le-aş povesti ce s-a întâmplat cu bunicul meu şi cum ajunsese la 30 de kilograme şi i-aş sfătui să citească mesajele antifumat de pe pachetele de ţigări. 

 

Ce-ai schimba la tine?

Aş vrea să fiu mai îndrăzneaţă.

 

“Îmi doresc să fac muzică şi psihologie în paralel. ­Psihologia nu aş face-o pentru bani, dar le pot îmbina, ­pentru că prin muzică se pot ­transmite foarte multe mesaje”

Andreea Antonescu

×
Subiecte în articol: cover story