x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Familia Jackson, despre "Breaking News": Nu este vocea lui Michael

Familia Jackson, despre "Breaking News": Nu este vocea lui Michael

09 Noi 2010   •   00:00
Familia Jackson, despre "Breaking News": Nu este vocea lui Michael

O melodie nouă, interpretată de Michael Jackson, fost prezentată ieri pe site-ul oficial al artistului. Cântecul, care poată numele de "Breaking News", a fost înregistrat în urmă cu trei ani. Membrii familiei Jackson susţin, însă, că melodia nu este interpretată de Michael, ci de una dintre sosiile sale.

Piesa a fost făcută publică cu numai o lună înainte de lansarea unui nou album intitulat "Michael". Albumul va conţine piese înregistrate cu puţin timp înainte de moartea regelui pop şi va apărea pe piaţă la data de 14 decembrie.

Ascultă melodia Breaking News

Familia Jackson spune că nu este vocea lui Michael

TJ Jackson, nepotul cântăreţului, a scris pe Twitter, încă de la difuzarea cântecului, că vocea "seamănă cu cea a lui Jason Malachi", una din sosiile starului decedat. "Nu există niciun vibrato, nu este unchiul meu...Îmi pare rău pentru fani că trebuie să îndure asta. Dacă ascultaţi cu atenţie părţile a capella, veţi fi şi mai dezamăgiţi. Memoria unchiului meu nu merită asta!", scrie TJ Jackson, adăugând: "Există multe sosii vocale ale lui MJ. Unele mai bune decât altele. Există însă un singur Michael Jackson".

Taryll, fratele lui TJ, se declară şi el "şocat". La Toya, sora cântăreţului, spune că a ascultat şi ea melodia şi nu recunoaşte vocea fratelui său. Mama, Katherine, precum şi copiii lui Michael, Paris şi Prince, afirmă şi ei acelaşi lucru.

Sony continuă să susţină că piesa a fost înregistrată în 2007, în casa producătorului muzical Eddie Cascio din New Jersey, şi că, în urma analizelor de autentificare a vocii, poate afirma cu siguranţă că vocea îi aparţine lui Michael Jackson. S-ar putea ca argumentele să fie insuficiente pentru salvarea campaniei de promovare a casei de discuri, care a propus descărcarea gratuită a piesei "Breaking News" de pe site-ul oficial al lui Michael Jackson, o săptămână, începând de luni.


×
Subiecte în articol: muzica