x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Fetele marinarului

Fetele marinarului

de Roxana Ioana Ancuta    |    Oana-Maria Baltoc    |    07 Noi 2008   •   00:00

Şerban Ionescu, Magda Catone, Manuela Hărăbor, Ileana Stana Ionescu fac parte din distribuţia serialului "Fetele marinarului", care va fi difuzat de Antena 1 începând cu anul viitor. Producţia, în care se aude că va juca şi cunoscutul actor de telenovele Gabriel Corrado, a avut lansarea oficială în cadrul unei petreceri la Fratelli Lounge. Filmările au debutat la 1 noiembrie în Tanger.



Nuntă cu gangsteri

CRBL din trupa Simplu a intrat oficial în rândul oamenilor aşezaţi la casa lor sâmbătă, 1 noiembrie. Artistul s-a cununat religios cu Elena, după care a petrecut toată noaptea alături de invitaţii săi, pentru care a organizat o petrecere în stil interbelic cu gangsteri, dive, butoaie de whisky şi un decor demn de filmele cu mafioţi. Inspirat de Al Capone, CRBL s-a costumat asemenea unui mafiot din vremea prohibiţiei. Părinţi, rude, dar şi prieteni apropiaţi s-au distrat pe cinste: cavalerul de onoare, Smiley, care a sosit la braţ cu Laura Cosoi, Andreea Bănică şi Lucian Mitrea, Iulia Vântur şi Marius Moga, Corina. (O.M.B.)


Mihaela şi-a luat mobil

Vedeta postului Antena 1 a fost gazda evenimentului de lansare a unui smartphone de ultimă generaţie, în club Pat din Capitală. Mihaela Rădulescu a devenit cu această ocazie imaginea noului produs şi fericită utilizatoare a gadget-ului care costă în jur de 2.000 de lei. În ciuda problemelor tehnice pe care le-a avut cu microfonul, Mihaela a reuşit să-i convingă pe cei prezenţi că au nevoie de un nou mobil.


La "Ducesa"

Andreea Esca împreună cu Eram, Laura Cosoi, Smiley, Medeea Marinescu, Mircea Solcanu şi Ioana Maria Moldovan sunt doar câteva dintre vedetele care au participat vineri seară la CinemaPRO, la premiera "de epocă" a filmului "Ducesa".

×
Subiecte în articol: party time